Hvordan å forsegle betong & gjør det sklisikre

October 28

Betong, når den helles og herdet, kan bli glatt når det er vått hvis ikke riktig klar. Mens det er teksturering teknikker for å løse dette problemet, må de fleste fullføres før herding prosessen. Hvis din betong er allerede på plass og herdet, er den beste måten å behandle den gjennom en anvendt lag med fugemasse. Ved å legge til en Badeværelset polymer tetningsmasse, legger du til tetningsmasses nytten. Ikke bare tetningsmasse beskytter betong fra fuktighet gjennomtrengning og flekker, det utbetaler og holder på plass sklisikre additiv. Dette skaper en litt røff overflate som gir feste til betongen for både foten og kjøretøy trafikk.

Instruksjoner

•Plasser en stripe av maskeringstape langs kantene av overflatene tilstøtende til betongen som du ikke ønsker å få fugemasse på.

•Fyll en pumpe opp hånden sprøyta med klart betong tetningsmiddel. Legge til et bakken polymer Badeværelset additiv i miksen, bruker andelen av additiv produsenten. En typisk miksing er £ 1 av grus til hver 5 gallon av tetningsmasse brukt. Rør blandingen kraftig med en tre rørestang, og så skru toppen på sprøyta.

•Pump håndtaket av sprøyta flere ganger for å bygge opp lufttrykket og deretter spray overflaten av betongen, begynner ved kanten nærmest enhver struktur. Jobb deg i rader over betongen, fukte ned betongen uten å forlate noen pytter materialet bak.

• Tilbake-roll tetningsmasse til betongen, bruker en heavy-nap Berg på slutten av en utvidelse stangen. Gå over overflaten med valsen, kvelden ut fugemasse dekning og trykke tetningsmasse fast i betongen. Vent fire timer tetningsmasse å begynne å tørke, og deretter bruke en andre strøk for å sikre fullstendig dekning av overflaten uten hull. Tillate det andre laget tørke helt. Berør ikke betongen tidsperioden som er anbefalt av produsenten fugemasse.

Tips og advarsler

  • Bære en ansiktsmaske under fugemasse søknad å unngå innånding av røyk.