Hvordan å forsegle behandlet trelast

September 7

Press-behandlet tre er impregnert med konserveringsmiddel som gjør de tre siste lenger, særlig i områder hvor det er direkte utsatt for vann. Konserveringsmiddel inneholder ofte arsen (chromated kobber arsenate eller CCA) og andre giftige kjemikalier som du ikke vil utvasking av verandaen din eller -sett, så tetting trelast med en nontoxic sealer er en god idé. Bruke en gjennomtrengende olje finish på press-behandlet tre reduserer eksponering for mennesker og dyr CCA og andre konserveringsmidler.

Instruksjoner

•Velg gjennomtrengende olje sealer. Snakk med din lokale forhandler om slags press-behandlet trelast du har, hvordan den brukes og hva slags eksponering må vann. Dette angir best sealer for bruk.

•Rengjør tre. Bruk TSP for å fjerne fett. Kommersiell tre rengjøringsmidler er utformet for å fjerne smuss og drepe mold og mugg. Gjelde i henhold til produsentens spesifikasjoner. Bruk en svamp og en bøtte bruke og skyll rikelig med vann.

•Let tre tørr. Kontroller at treet er helt tørt før du bruker noen sealer. Dette vil hjelpe sealer trenge dypere og vare lengre. Dette vanligvis tar minst 24 til 48 timer, men kan ta lengre tid avhengig av været.

•Apply sealer. Sjekk værmeldingen og produsentens spesifikasjoner---selfangere har å være tørre for en viss tid etter at de er brukt, eller de av tre og vaske bort. Bruk en roller for å bruke sealer på flate overflater. Bruk en børste for å få mellom terrassebord og andre trange areas. Plasser dropcloth under ethvert område som er forseglet.

•Hvis mulig, sel undersiden av dekk. For eldre dekk hindrer dette CCA lekkasjen. Forsegle slutten korn av tre hvis mulig. Lekesett og andre strukturer som ikke er angitt i bakken, vil dette hjelpe lager strukturelle innlegg vare lenger.

Tips og advarsler

  • Hvis du søker en ny finish til en gammel ferdig dekk, må du først fjerne den gamle finishen. Du trenger en kjemisk stripper. Du kan redusere tre misfarging ved å følge opp med en tre brightener. EPA gjennomført to års studier fra 2003 til 2005 til effektiviteten av belegg for å hindre CCA fra utvasking av press-behandlet trelast. De foreslår at du bruker gjennomtrengende flekker eller belegg på residenser som lekesett og dekk minst en gang i året å hindre eksponering for CCA.
  • Gjennomtrengende flekker og utførelser er vanligvis giftige og slippe ut giftige gasser før helt tørt. Press-behandlet tre type er ment for stiftelser og utendørs bruk. Les produsentens instruksjoner for alle finish du bruker, og følg alle forholdsregler. Maling kan ikke brukes til nye press-behandlet trelast. Konserveringsmiddel fortsetter tørke en periode og kommer ut av trelast. Spør din leverandør hvor lenge du må vente før maling noen press-behandlet trelast.