Hvordan å forlate en over bakken Pool tom vinteren

March 9

Hvordan å forlate en over bakken Pool tom vinteren

Over bakken pool bør tømmes vinteren så kaldt doesn & rsquo; t gjøre vinyl duken sprøtt. De fleste bassenget produsenter anbefaler at du endrer duken hvert år, så fall er et godt tidspunkt å tømme bassenget og fjerne duken. Hvis du er forsiktig med liner, helt tørke den ut og lagre på et kjølig, tørt sted, kan du selv gjenbruk duken for neste sesong.

Instruksjoner

•Drain vann fra bassenget bruker nedsenkbare pumpen. Knytte lang slangen til pumpen og kjøre den, gaten eller et avløp i gården.

•Tillat rutefly til luft tørke i bassenget. Etter duken ser tørr, får i bassenget (barbent eller iført bare sokker, for ikke å skade rutefly) og noen flekker som er vått, som bretter i duken.

•Skru og fjerne topp mestring. Løft toppen skinnene av bassenget. Grab duken på den ene siden og trekke den inn bassenget, forlater den nær basseng kanten. Flytte stigen ut av veien mens du arbeider, men ikke ta det ut - du trenger en måte å få tilbake ut av bassenget.

•Falsing duken over mot midten av bassenget. Bruk børsten til å feie alle sand eller jord av duken. Kaste mot midten av bassenget og børste sanden av duken.

•Lagre duken på et kjølig, tørt sted. Erstatte skinnene og mestring for å holde veggene i bassengene falt i bassenget, og så du don & rsquo; t løse bitene vinteren.

Tips og advarsler

  • Hvis bassenget duken ser tørr rotted eller har et hull i det, selv på toppen, erstatte duken neste sesong i stedet for å bruke den. Du bør fortsatt tømme bassenget for vinteren, i tilfelle duken ytterligere deler opp og du har en flom i bakgården.