Hvordan å forkorte bredden på mobilnettet Blinds

July 6

Cellular eller honning kam nyanser består av pleated stoff sammen i stedet for individuelle slats som mange tradisjonelle blinds. De kommer i en rekke stoffer og stiler for å passe til ditt hjem innredning. Mobilnettet blinds kan ikke passer i vinduet fordi du flytter dem til en annen plassering, målt feil eller bestilt feil blindene. Bredden på disse blinds kan bli kuttet ned og det tar bare grunnleggende materialer.

Instruksjoner

•Trim bredden på valsen slik at den passer vidden på stoffet. Grab pin med nål nebbtangen og trekke det rett ut. Hetten er koblet og kommer ut samtidig. Ta ut alle stiftene fra stoff med en stift remover og trekk stoff av valsen.

•Determine nye lengden på tre valsen med en måler tape og sted en linje med en markør hvor du skal klippe den. Klippe lengden med en hånd så. Hjem metall hetten på slutten av rullen lett pund pin med en hammer.

•Unroll skyggen og legger den flatt på gulvet eller på en jevn overflate å klippe det, før du bytter valsen. Klippe stoffet fra siden har som runde pin. Tegn en stiplet linje på stoff fra toppen til bunnen der det må kuttes med en markør. Lage en linje gjennom skvett merkene. Fjern tre slat nederst og kutte dette på samme måte som valsen.

•Trim stoff med en stor skarp saks og følge linjen. Erstatte tre slat i lommen på bunnen av nyanser etter at du har trimmet den.

•Sett stoffet til rullen med stifter eller stifter ved hjelp av en stifting gun. Holde skyggen flatt på gulvet. Justere stoffet jevnt på valsen og kontroller er selv. Bruke et målebånd for å gjøre en rett linje med en markør på valsen å hjelpe deg. Plass stiftene tre-fire inches fra hverandre, men ikke mer enn 5 eller 6 inches hverandre. Glatt ut noen crinkles også i stoffet etter hver stift for å sikre at det henger jevnt.

•Hang mobilnettet skyggen tilbake over vinduet og sørg for at den henger riktig.