Hvordan å forkorte bredden på Mini Blinds

February 22

Persiennene er en fin touch i ethvert hjem, og selv enkle mini blinds kan oppdatere utseendet på et rom samt utføre den grunnleggende funksjonen av blokkere lys. Men kanskje noen mini blinds passer ikke riktig i vinduet fordi du kanskje har målt feil eller bestilt feil størrelse. Det er mulig å redusere bredden på mini blindene med litt innsats og noen grunnleggende materialer.

Instruksjoner

•Shorten bredden på mini blinds ved trimming ned valance, hodet jernbane og slats med en baufil. Med din målebånd, ta de nye blind målene, tegne en linje, i penn, hvor du må klippe dem.

•Ta små metall stykke eller slutten stiver fra inni hodet skinnen. Trimme ned hodet skinnen med en baufil på linjen du gjorde. Forsegle stengt slutten av hodet jernbane med tang, og erstatte slutten stiver i hodet tog.

•Wrap tykk gummi band rundt blinde, og kontroller at endene er justert. Omgi endene av slats med maskeringstape å hindre skade. Måle stedet å klippe med et målebånd og markere dette med pennen. Bruker en baufil, så av det overskytende beløpet av blind. Kontroller at du bruker et sløvt blad for å hindre skade slats.

•Bruk pennen, tegne en linje på valance der kuttet skal gjøres. Kutt ned blindene bare innenfor linjen så det er rom for parentesene.

•Skyv hodet rail tilbake på plass før du henge blindene.