Hvordan å forenkle skapet

March 24

Hvordan å forenkle skapet

Å vite hvordan å forenkle skapet kutter tilbake på rot og gir muligheten til å enkelt få tilgang til alle dine lagrede elementer. Forenkle din skapplass kan ta litt tålmodighet, men du kan gjøre det hvis du har tid og lyst til å gjøre livet ditt enklere gjennom organisasjonen. En organisert skap reduserer plassen som opptas av unødvendige elementer og gjør mer plass til innredning og hva du bruker hver dag.

Instruksjoner

•Sett sjelden brukte elementer i riktig størrelse lagring vesker. Plast storage posene er mer plass-vennlig enn store pappesker og plastbeholdere. Faktisk har noen merker av vesker vakuum hull og enheter å minimere plass opptas i skapet.

Elementene lagre i disse posene er vinterklær under sommeren og sommer klær om vinteren, i tillegg til elementer du holde på i keepsakes som fotoalbum og minner som ikke vises åpent.

•Plasser en sko caddy på baksiden av skapet døren hvis den ikke er av glidende variasjon. Hvis du har et skap skyvedør, henge din sko caddy i skapet av en kleshenger. Disse elementene organisere din sko, samt andre småting som belter, skjerf og selv smykker stykker. Sko caddyer kutte ned på plass som brukes av flere par sko som ender opp stablet på skapet gulvet.

•Hang flere elementer i tørr-ren poser, som kjoler og jeans du ikke ofte ha. Hengende flere elementer i tørr-ren poser kutt på åpenbare mesteparten av flere artikler klærne hengende i skapet.

•Skjære tilbake på garderoben ved å fjerne klær som du ikke bruke fra skapet. Enten kaste, gi bort eller donere det uønskede klær mens forenkle din skapplass.

•Bruk stabling oppbevaringsbokser hvis skapet ikke har hyller. Stabling oppbevaringsbokser gi skapet hylleplass som trengs for å lagre en myriade av varer. Hvis skapet har hyller, stabling oppbevaringsbokser er ikke nødvendig og kan bare legge til rotet.

Tips og advarsler

  • Rydde skapet ukentlig for å eliminere sjansene for at det hoper seg opp og bli over rotete. Bare fem eller 10 minutter i uka holder skapet ryddig, organisert og forenklet.