Hvordan å forankre aluminium rekkverk innlegg

December 8

Hvordan å forankre aluminium rekkverk innlegg

Aluminium er en sterk og lite vedlikehold rekkverk materiale. Den har vanligvis en pulver eller PVC pels finish som både forebygger korrosjon og serverer som dekorasjon. Aluminium rekkverk gir utmerket beskyttelse og en behagelig estetisk effekt rundt svømmebassenger, balkonger og trapper. Rekkverk innlegg må være forankret til støtte prefabrikkerte rekkverk paneler som passer mellom dem og tåle vind og vær styrker.

Instruksjoner

•Examine lokale forskrifter på installasjon av rekkverk og fekting. Dette kan angi høyden av rekkverk og type materialer. Få skriftlig samtykke fra naboer for installasjonen hvis plasseringen av rekkverk ligger deres eiendom.

•Locate underground verktøy linjer, avløp og kloakk. Leie en profesjonell landmåler å finne disse linjene hvis du ikke har noen bakken planer.

•Sketch en plan av innlegg posisjoner. Innleggene skal støtte hver ende av rekkverk panelene. Merke posisjonen av innleggene på bakken med tre innsatsen.

•Dig et hull på hver post stilling som har en diameter tre ganger av aluminium innlegg. Dybden av hullet bør være i forhold til 2 fot for et 6-fots lengde innlegg, det vil si halve lengden som strekker seg over bakken. Plasser innlegget i hullet og sikre at den er lodd. Verve en hjelper å holde innlegget oppreist.

•Shovel knust grus i hullet i fire - til fem - tommers delene av dybde. Bruk brutt komprimere grus. Pack knust grus til halv dybden av hullet. Kontroller at stillingen forblir lodd.

•Fyll hullet med betong forlate en plass av fire inches under bakken overflaten. At betongen tørke i minst fem dager. Fylle resten av hullet med topsoil. Dette gir grunnlag for gress eller annen vegetasjon rundt rekkverk.

Tips og advarsler

  • Kontroller at innleggene er plassert i en rett linje slik at rekkverk panelene passer riktig mellom dem.
  • Unngå innlegget installasjon i regnet. Fuktighet innholdet i innlegget hullet føre innlegg å helle.