Hvordan å følge stoff til en vegg

March 26

Hvordan å følge stoff til en vegg

Overholde stoff på veggene med flytende stivelse er en enkel måte å drastisk endre utseendet på rommet uten maling eller tapetsering. Raskt og fullstendig reversibel, stivelse hengende fungerer godt hvis du leie, eller hvis du nyte hyppige oppussing. Når du er klar for noe nytt, bare trekke av stoffet og gir veggene en vask.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes veggene og la dem tørke.

•Skjære selvage kanter fra din stoff, hvis mønster eller farge ikke strekker seg helt til kanten. Bruk selvage kant som en guide, og klippe nøye i en rett linje.

•Hold stoffet bolt til veggen, et hjørne av rommet, og Juster den til du som mønster plasseringen. Sett noen tegnestifter på topp, bunn og sidene til å holde stoffet på plass. Klippe stoffet fra bolten, forlate et par inches på toppen og bunnen.

•Hold stoffet bolt til veggen igjen, ved siden av stripen du bare hengt opp og kuttet. Justere mønsteret av bolt stoff med den første stripen. Når mønsteret samsvarer, thumbtack nye stripen til veggen og glad, igjen slik at minst to inches på toppen og bunnen. Gjenta til du har dekket alle veggen området og mønsteret samsvarer.

•Number hver del av stoff øverst venstre hjørne av baksiden av stoffet. Skrive små, men bruke et stoff markøren slik at du kan finne nummeret senere. Ikke bekymre deg om håndskriften viser gjennom stoffet. Du vil kutte den delen av senere.

•Fjern tegnestifter, og fjerne stoffet strimler fra veggen. Brett dem i løs ruller så de ikke rynker.

•Fyll flytende stivelse i en paint-skuff. Dekke en maling roller i stivelse, og bruke den på veggen der den første stoff stripen vil henge. Påføre stoff stripen til veggen, og sett noen tegnestifter øverst for å holde det til stivelse tørker. Glatt stoff fra topp til bunn, og ut til sidene, med bakgrunn pensel. Påfør et andre lag av flytende stivelse til forsiden av stoff, overlappende litt på veggen.

•Apply stivelse på veggen ved siden av den første stoff stripen. Løse andre stoff stripen til veggen, med mønster på linje med første og sidene stangar. Thumbtack den andre stripen på toppen. Glatt det med bakgrunn pensel og rulle stivelse på forsiden av stoffet. Gjenta med resten av din nummererte stoff strimler, i rekkefølge, til du har lagt alle stoffet til veggen.

•Let stivelse tørke helt og deretter klippe bort overflødig stoff fra topper og bunner av stoff strimler. Skjær med en tynn blad verktøyet kniv, og bruk en metall konstruksjon som en guide. Fjern tegnestifter.

Tips og advarsler

  • Hvis din stoff er solid i stedet for mønstret, hopper du trinn 2 til 5. Bare klippe stoff strimler fire inches lenger enn høyden av veggen.
  • Lys til middels vekt vevnader fungerer best for stivelse henger.