Hvordan å flytte en badestamp

February 26

Badestamper er ikke bare en store investeringer, men de også ta opp en stor del av hagen din. Hvis du vil flytte, kan bringe din badestamp med deg være vanskelig og dyrt. Mens det er best å la profesjonelle movers å flytte badestamp, kan du også gjøre prosjektet selv med tid og krefter. Siden du arbeider med en svært kraftig utstyr, samt delikate deler, er stor forsiktighet påkrevd hvis du skal flytte badestamp selv.

Instruksjoner

Frakobles alle deler av badestamp. Dette inkluderer pumpen, varmtvannsberedere, motor og elektrisk ledningene. Mange av disse elementene vil trolig være boltet med skruer. Fjern og holde skruene på et trygt sted. Tøm alle vannet ut av alle delene og la dem tid å tørke.

•Pack opp utstyr pakken (for eksempel motor og pumpe), pakke den i bobleplast og plassere den i en sikker når den er tørr.

•Drain vann fra din badestamp. Se brukerveiledningen som hver badekar vil variere i metoden å tømme den. Mange badestamper kommer utstyrt med en slange bibb avløp. Knytt en hageslange det og la vannet renne.

•Bruk en våte-tørre vakuum å fjerne eventuelle gjenværende vann når du tappe badekaret, så badestamper vanligvis fortsatt har fem til seks gallons av vann i dem etter at du tømme dem. Tørk det gjenværende vannet i karet med håndklær til det er helt tørt.

•Bruk en kraftig møbler dolly flytte badestamp. Trykk badekaret med hjelp av noen venner, på sin side, og deretter på dolly. Sikre badekaret på dolly med tau eller strikk snorer.

•Prepare den bevegelige lastebilen for badestampen. Sted flytte tepper på gulvet av lastebilen der badekaret vil gå. Med hjelp av venner, flytte badekar og dukke opp og inn i lastebilen. Skyv badekaret på tepper, la det på siden. Sikre badekaret i lastebilen med tau.