Hvordan å Fluff opp puter

June 27

Hvordan å Fluff opp puter

De fleste puter nytte av daglige eller vanlige fluffing for å holde dem lun og komfortabel. Polyester, ull og fjær puter vil alle bli flat og maths over tid hvis du ikke lo opp puter. Fluffing puter kan være så enkelt som lett riste og fluffing puter med hendene eller å plassere dem i en klær hårtørker med noen baller.

Instruksjoner

• Rist putene lett med hendene hver morgen når du står opp av sengen. Videredistribuere puten fylle ved å tappe puter på alle sider. Dette daglige fluffing er spesielt viktig for puter fordi fuktighet som akkumuleres hver natt som du sover på en fjær pute vil til slutt sammenfiltret fjær og føre puter å være flat. Tillate puter sitte uten å dekke dem med en dyne i flere timer å lufttørke hver morgen.

•Vaskestasjonen tømmes ull puter i kjølig vann og fjær puter i lunkent vann (60 grader F) i vaskemaskinen til lo dem opp. Bruk omtrent en tredjedel av den anbefalte mengden en mild oppvaskmiddel og ingen tøymykner. Spinne puter for å fjerne så mye fuktighet som mulig. Tørr puter i tørketrommelen på en lav temperaturinnstilling og legger på tennisballer tørketrommel med puter. Det kan ta opptil tre eller fire timer å tørke puter. Kontroller at putene er helt tørt før du fjerner dem fra tørketrommelen.

•Plasser fjær, polyester eller ull puter direkte inn i tørketrommel for rask fluffing når det er nødvendig. Legge til på tennisballer tørketrommel med to puter og sette tørketrommelen å en luft syklus. Tørr puter i ca 30 minutter og fjerne dem omgående.

•Hang puter utenfor fra en klessnor på en solfylt dag tre til fire ganger per år. Hvis dagen er varm, å solen alene friske puter. Hvis dagen er under frysepunktet, vil den kalde temperaturen drepe støvmidd i putene. La putene utenfor i tre til fire timer.

Tips og advarsler

  • Polyester puter vask ikke godt fordi de ofte bli klumpete etter vask. Derfor, på grunn av billig pris av polyester puter, mange anser disse puter "kast" og de erstatte dem når de blir flate og ubehagelig.