Hvordan å fjerne hår fra tepper under vask

October 19

Hvordan å fjerne hår fra tepper under vask

Både menneskelig hår og dyrehår har en tendens til å klynge seg til møbeltrekk og tepper. Selv når du hvitvaske tepper som er dekket i hår, er det ikke uvanlig for dem å komme fortsatt dekket. Men er det hvordan du kan fjerne hår fra tepper når du vasker dem. Hårfjerning starter før din tepper er satt i vaskemaskinen og prosessen fortsetter hele veien gjennom tørking.

Instruksjoner

•Fjern lo og hår fra teppet med en lo pensel eller rull. Du kan også bruke borrelås curlers eller en gummihanske av brushy dem over teppet i korte strøk. Henge teppe over din dusj gardin stang og lo roll begge sider av teppet.

•Vaskestasjonen tømmes teppet i vaskemaskinen følge omsorg instruksjonene. Legge til flytende tøymykner og 1 kopp med eddik til vask belastningen. Ikke vask tepper med lo-produserende elementer som håndklær eller gensere.

•Tøm lo fellen for tørketrommelen før du tørker teppet.

•Sett teppet i tørr på lav varme. Bruk en tørketrommel ark og en tørketrommel ball å tiltrekke lo og løfter den vekk fra teppet.

•Hang teppe over dusj gardin stanga når det er tørt. Bruke en lo pensel eller rull for å fjerne noen hår som er igjen på teppet.