Hvordan å feste løse ledninger på en hjem AC kompressor

February 4

Hvordan å feste løse ledninger på en hjem AC kompressor

En hjem AC kompressor er en elektrisk drevne enheter som bruker vekselstrøm (AC) for å komprimere væsker som brukes i kjøling. De brukes i klimaanlegg og kjøleskap, men de ikke er begrenset til bruk i disse to enhetene. En løs ledning kan forårsake kompressoren å slå av og på seg uberegnelig. En visuell inspeksjon kan noen ganger føre til å finne en løs wire før wire har løsnet nok til å avbryte operasjonen på enheten. Lære å feste løse ledninger på et hjem AC compressor å holde apparater knirkefritt.

Instruksjoner

•Locate løs ledningene hvis du ikke har gjort det allerede. Hvis en enhet fungerer uberegnelig, for eksempel en stamming-på operasjon, kan problemet være en løs ledning, som kan finnes med en visuell inspeksjon. Kontroller at vekselstrøm er fjernet fra enheten før inspeksjon.

•Fjern løs ledningen fra tilkoblingen. Ledningen kan kobles til en Terminalblokk, da du bare skru terminalen fjerne ledningen. Hvis det er en loddet tilkobling, klippe ledningen som nær tilkoblingen som mulig.

•Skjære noen løs ledningen tråder fra slutten av ledningen. Disse kan forårsake en elektrisk kortslutning.

•Strip en halv tomme isolasjon fra slutten av ledningen. Dette vil bidra til å sikre god tilkobling når ledningen kobles.

•Reattach ledningen til tilkoblingen. Hvis det er en Terminalblokk, vikle ledningen delen av slutten av ledningen klokken rundt terminal skruen og skru. Kontroller at skruen er sikret stramt kompressor vibrasjoner kan forårsake skruen til å løsne. Hvis det er en loddet tilkobling, bryte metall slutten av ledningen rundt terminalen. Ta din varme loddebolt og trykk ledningen og terminal, bruk loddetråd samtidig. Fjern jern når loddetråd smelter.

•Kontroller tilkoblingen visuelt. Slå på enheten for å se om tilkoblingen fungerer.

Tips og advarsler

  • En lommelykt kan noen ganger hjelpe å se løs ledningen bedre hvis den er i et mørkt sted.