Hvordan å feste kryssfiner å stål takstolene

March 2

Hvordan å feste kryssfiner å stål takstolene

Stål takstolene eller sperrer er laget av tynne ark av stål som er dannet i en "C"-form. Det er det som gir dem deres styrke mens de kan være lysere enn tradisjonelle tre takstoler. Feste bygningsmaterialer til metall sperrene krever spesielle festene som kan bores inn i stål, så tradisjonell tre-skruer ikke fungerer med en stål-truss taket. Boliginstallasjon bør du bruke minst 3/4 tommen plywood.

Instruksjoner

•Measure avstanden mellom din takstoler. Du må ha felles mellom to biter av kryssfinér land midt i en takstol. Eventuelt klipp din kryssfiner til riktig lengde utgjør din ledd linje med sperrene. Kryssfiner lå over sperrene så korn av kryssfiner er vinkelrett sperrene, så gjøre din cut (e) tilsvarende.

•La din kryssfiner på plass over sperrene. Starter på bunnen av taket, lå første stykke kryssfiner helt til side (nederst). Skru gjennom nederst i kryssfiner i takstol. Line opp øverst i kryssfiner nøye slik at den er firkantet med takstoler og skruen øverst.

•Plasser skruer hver sjette inches på den utenfor truss og hver 12 inches på innsiden truss. Rumpe neste stykke kryssfiner første og skruen det med skruene linjeavstand 12 inches hverandre helt til du kommer til motsatt kanten av taket (så bruker en rekke skruer seks inches hverandre).

•Continue installere kryssfiner vindsperre i rader til ryggen av taket.