Hvordan å feste et skur til betong

May 21

Hvordan å feste et skur til betong

Produserte skur som sitter direkte på flate overflater må forankres for sikkerhet formål samt beskyttelse mot naturlige elementer. Lyset vind kan flytte eller selv velter en skur, skade eller ødelegge strukturen samt egenskapen lagret inne. Den enkleste måten å sikre en skur til betong er med betong anker bolter. Installere bolter krever bore hull gjennom på shed's bunnplaten og direkte inn betong med en hammer drill.

Instruksjoner

•Locate hjørnet stolpe i skjulet. Plasser markerer midt på den nederste platen på motsatte sider av hjørnet stolpe å angi hvor du vil installere hver anker bolt. Plasserer merker på midten av bunnplaten nær dører og åpninger av skjulet også.

•Sett litt 1/2-av-5-tommen mur til en hammer drill. Hold spissen på mur litt på et merke du gjorde på bunnplaten og bore hull rett gjennom tre og betong. Fortsette boring til hammer drill chuck når bunnplaten. Skyv spinning litt av hullet for å fjerne rester.

•Sett den koniske enden av en 1/2-av-4-tommers anker bolt i boret hullet. Slå tilbake av anker bolten med en hammer til bolten sitter helt inne i hullet.

•Slip en justerbar skiftenøkkel anker bolten hodet, og vri det med klokken slik at boltens ermet utvides i hullet.

•Drill hvert par av hull på shed's hjørne innlegg og installerer ankerboltene på samme måte du brukte tidligere. Forskjøvet borehull gjennom på shed's hele bunnplaten og installere ekstra anker bolter for å sikre skur på plass.

Tips og advarsler

  • Slitasje støvmaske og briller når bruker elektroverktøy og boring i betong,