Hvordan å feste en støpejern Ball til en gjerdestolpen

November 24

Hvordan å feste en støpejern Ball til en gjerdestolpen

Noen gjerdestolper er rent utilitaristisk, mens andre er dekorative og ønsket å imponere. Påføring en støpejern ball til en gjerdet innlegget definitivt setter det inn i sistnevnte kategori. Støpejern baller fremkalle følelser i tidligere tider da ting var bygget for å vare, og den sitter på gjerdet innlegget kan gjøre innlegget til en imponerende setning av varighet. Støpejern baller skal være svært sturdily knyttet til hva de sitter på, av sikkerhetsgrunner og for å redusere risikoen for tyveri.

Instruksjoner

•Skjære koblingen enden av kjeden i halvparten med en baufil. Dette vil gi du en U-formet stykke kjeden på slutten. Holde det U-formet stykket mot overflaten av jern ballen med en isolert tang. Bruke spissen på en bue sveiser til et punkt der U-formet stykke metall møter overflaten av jern ballen til to er sveiset sammen.

•Measure diameteren på en av kjedekoblingene. Sett litt drill, som er en sekstende tomme bredere enn denne målingen i en drill. Bore et hull gjennom midten av tre innlegg med litt.

•Sett kjeden gjennom hullet i innlegget, loop det tilbake rundt og hengelås slutten leddet i kjeden en link, oppretter en sløyfe i kjeden som går gjennom og rundt innlegget.