Hvordan å Faux male et rom å ligne en pære

June 4

Hvordan å Faux male et rom å ligne en pære

Pærer, med lys grønn hue og flekkete overflaten, bringe sinn frisk sødme. Opprette en faux finish som etterligner utseendet til en pære med maling, for en slående aksent til ditt innredning i kjøkken, bad eller soverom. Kjøpe farge maling for base farge i en grønn skygge som er et sted mellom en sitron-lime og en lys oliven for en Bartlett pære utseende, eller velg en gulaktig tan for mer av en Bosc pære titt. Den midterste fargen skal være lik basisfargen, men en mørkere, og den øverste fargen - flekker, bør være en mørkere grønn eller brun maling.

Instruksjoner

•Prime veggene med en vanlig, untextured maling roller. Tørke helt.

•Apply grunning i et jevnt lag ved hjelp av en vanlig maling roller. At malingen tørke, deretter bruke en andre strøk. At malingen skal tørre over natten.

•Mix 1 del av Midtfargen maling og 4 deler glasur; blandingen vil slå maling litt gjennomsiktig, slik det skal blandes med grunning, gir det et naturlig utseende. Lag en tung nap gips tekstur maling roller med maling glasur, så gjør en praksis roll på et stykke avispapir fjerne overflødig glasur.

•Rull Midtfargen glasur over grunning, bytte retninger ofte for å dekke hele veggen. Noen av grunning skal vises gjennom, men dette bør være tyngre enn en lys overfladisk kjennskap til prikker. Tillate glasur til tørre over natten.

•Mix øverste farge maling, som vil være spettet, med glasur i samme 1 til 4 proporsjoner. Bruker en stipple maling roller, praksis bruke glasur på avispapir til effekten er en lyse prikker. Roll glasur på veggen, skiftende retninger som du ruller, til overflaten er flekkete over.

Tips og advarsler

  • Maling og glasur gasser kan forårsake luftveisplager. Alltid male på et godt ventilert rom eller ha en respirator.