Hvordan å få opplæring for betong flekker og polering

April 22

Hvordan å få opplæring for betong flekker og polering

Fantastisk fargeforandringer blir oppnås ved farging og polering betong. Dette har skapt en ny trend i hjem gulv. For folk som allerede er en virksomhet, kan få profesjonell opplæring flekken og polsk betong være en lukrativ bestrebelser. Formell opplæring er viktig å lære hvordan den alder, porøsitet og tekstur av betong kan påvirke coloring og generell jobben kvalitet under kritiske syre farging prosessen. For "gjør-det-yourselfer" handel kan viser seminarer og bøker lære deg hvordan å legge til stil på en ellers kjedelig bakgården gårdsplass.

Instruksjoner

•Få kurs i dekorative betong. Michigan betong Association er foreløpig den eneste institusjonen som tilbyr dekorative betong sertifiseringsprogram. I Lansing, Mich., omfatter praktisk opplæring med eksamen som fører til sertifisering på bestått.

•Ta en akkreditering klasse med betong polering Association of America. CPAA tilbyr tre nivåer av klassen som begynner med handelsmann og slutter på håndverksmester. En grunnleggende demonstrasjon type opplæring gis på handelsmann nivå. En mer hands-on trening med betong polering verktøy begynner på håndverker nivå.

•Look for private selskaper som tilbyr arbeidsmøter. Disse seminarene vil koste mer enn programmene som er oppført ovenfor, men du kan finne en nærmere hjemme som tilbyr spesifikk trening for polering og dekorative betong. Workshops vanligvis kjøre to til tre dager og fra 2010 kan koste fra $750 til $2000, ikke inkludert reise og overnatting. Alt i betong er bare ett eksempel på et selskap som tilbyr arbeidsmøter.

Finne den nærmeste Beising og polering seminar eller handel viser. Betong nettverket (det refereres til nedenfor) har et nettsted som gir en liste over alle tilgjengelige seminarer over hele landet. Du må registrere deg for de fleste flekker og polering seminarer separat.

•Train selv. Teknikkene er den beste måten å forstå dette håndverket, men det er noen ressurser som gir detaljert informasjon om prosessen. På nåværende Bob Harris bok er myndighet på dekorative betong. Boken er notert på amerikanske betong instituttets nettside for $35 men er utsolgt. Du kan kjøpe denne boken fra sin nettside direkte (på en høyere rente). En annen verdifull ressurs kan finnes på dekorative betong rådet nettsted som gir retningslinjer for entreprenører. Et tips på webområdet fremmer viktigheten av å tilby en testprøven for kunden kan dra av eksperter og nybegynnere både.