Hvordan å få brent olje fra en gryte av din klær

January 30

Hvordan å få brent olje fra en gryte av din klær

Brent olje fra en panne kanneavreise dype flekker på klær. Det kan selv sive inn i andre områder på plagget, øke størrelsen og alvorlighetsgraden av flekken. Fordi oljen er brannfarlig, er det ikke trygt å vaske olje-farget elementer i en vaskemaskin, ifølge National Fire Protection Association. Varmen utgjør en liten brann risiko branner i den mer tørre er enda mer sannsynlig. Heldigvis er det håp for å fjerne selv de dypeste olje flekkene.

Instruksjoner

•DAB frisk flekker med papirhåndkle eller washcloth. Dette fjerner alle overflødig hudfett, hindre flekken sprer seg. Unngå rubbing flekken, som kan føre til klamre seg til klær mer.

•Vaskestasjonen tømmes din klær for hånd i varmt vann med en oksygen-drevet renere. Disse rengjøringsmidler trenge dypt inn i en flekk og løslate selv flekker med oksygen som en. De er trygt å bruke på fargede tekstiler og er lett tilgjengelig på de fleste stoff butikker og supermarkeder. Nyt din klær i renere i 5 til 30 minutter og så skrubb det berørte området. Du kan gjenta prosessen igjen hvis hele flekken ikke fjernes. Disse rengjøringsmidler vanligvis bare fungerer godt med varmt vann, så hvis plagget ikke kan vaskes i varmt vann eller bør ikke vaskes, unngå denne strategien.

•Dry rense klær, få ut eventuelle gjenværende oljen. Selv etter at du har fjernet oljen fra klær, kan det være gjenværende olje som utgjør en flamme risiko, og renseri kan fjerne den. Hvis plagget ikke er vaskes, bør en tørr renere være ditt første stopp. Renseri har en rekke produkter tilgjengelig for å fjerne vanskelige flekker. Påpeke hvor flekken til din renseri, og tilbyr å betale ekstra for fullstendig fjerning av flekken.

Tips og advarsler

  • Unngå å vaske tørre bare rene klær.
  • Plass aldri olje farget klær i en vaskemaskin eller tørketrommel. Olje er brannfarlige og brennbare, selv i spormengder.