Hvordan å etterfylle en over bakken Pool

August 23

Hvordan å etterfylle en over bakken Pool

Svømmebasseng legge et rent og kontrollert miljø for å utøve om sommeren. Over bakken bassenger komme kits at hus kan sette sammen, og krever ingen å grave et stort hull og støpe. Mange huseiere vil begrave sine over bakken pool å gjøre det synes å være en i bakken pool. Dette er ikke sikker fordi veggene i disse bassengene ikke er sterk nok til å tåle vekten av fylle materiale. Over bakken bassenger installert i løpet skåret ut av en kan ha en liten mengde etterfylle rundt dem, men å hindre jorderosjon.

Instruksjoner

•Anrop lokal kontor og anmodning en bygning tillater. Mange områder vil ikke tillate en pool beregnet for over bakken å monteres under klasse, så sjekk de lokale lovene før du installerer bassenget.

•Excavate bakken der bassenget vil stå ved minst 18 inches rundt omkretsen av bassenget veggene, ifølge deigen gutten svømmebassenger. Bare grave plass der en skråning stiger over nivået på bakken hvor flertallet av bassenget er vekt vil hvile. La så mye bakken uforstyrret som mulig.

•Level bakken der bassenget vil sitte og spre et lag av sand i henhold til produsentens instruksjoner. Montere bassenget og fyll duken, opprettholde 18-tommers mellomrommet mellom bassenget veggene og noen jord over karakteren.

•Fyll bassenget med vann og la den hvile i to uker før du begynner å legge etterfylle skitt, anbefaler over bakken bassenget profesjonelle selskapet. Sjekk veggene lekkasjer og kontroller at det er ingen rynker eller buler i bassenget duken.

Sette inn et stykke 6-tommers svarte avløpsrøret rundt veggen av bassenget for hele hvor skråningen var kuttet bort. Lå røret slik at endene kjøre nedover, som kan kreve å forlenge lengden ved bassenget utenfor der du planlegger å etterfylle. Plass avløpsrøret umiddelbart etter fylling bassenget for å flytte vann fra lekkasjer eller nedbør fra kutt siden av skråningen.

•Paint på utsiden av bassenget veggene med taktekking tjære eller en annen vanntett belegg hvis de er utsatt for skade fra fuktighet, bakgården byen bassenger. Tillate denne belegg tørke helt.

•Fyll gapet mellom bassenget veggene og toppen av skråningen med entreprenør klasse etterfylle skitt. Ikke bruk grus eller sand, for å unngå å skade bassenget veggene. Legge til skitt å nå nivået på toppen av skråningen og gi etterfylle noen dager for å bosette før topping det av.

Tips og advarsler

  • Bygge en støttemur å holde skråningen er mye tryggere Hvis skråningen kjører mer enn 24 tommer over bakken hvor bassenget sitter.
  • Lagre noen av torv at du fjerner når forberede grunnen for pool dekke toppen av etterfylle.
  • Ikke forsøk å installere en over bakken pool under bakken der alle sider av bassenget er omgitt av smuss. Vekten av jord når det blir mettet med vann vil føre veggene å kollapse.
  • Profesjonell utgraving anbefales hvis mer enn noen få inches av skråningen må fjernes for bassenget for å passe.