Hvordan å erstatte Vinyl gulv med keramiske fliser

December 17

Disco, "The Brady haug" og avocado apparater gikk vinyl gulv ut med 70-tallet. Foruten å være et utdatert utseende, reduserer vinyl verdien av ditt hjem. Når du oppdaterer med fliser, du ikke bare forbedre utseendet på ditt space, men også øke verdien av din bolig. Fordi installert keramiske fliser varer nesten alltid, er det en kvalitet investering.

Instruksjoner

Hvordan å erstatte Vinyl gulv med keramiske fliser

•Removing vinyl

Vinyl kan ikke fjernes fra et tregulv uten gouging tre, så la flisen direkte på vinyl med en fleksibel tynn-(en som har et flex bånd). På et betonggulv i et hjørne, trekke opp vinyl for hånd. Hvis vinyl ikke kommer opp lett, bruk en barberhøvel eller verktøyet kniv og kutt den i 4-tommers bred strimler. Fjerne lim eller papir-backing rester med 4-tommers hånd skraper, endre skraper bladene ofte. Dis rester med vann med en sprayflaske å løsne limet. Feie og fjerne alle overflødig avfall.

•Squaring rommet

Måle til midten av en vegg, og fest en kritt linje. Måle til midten av en vinkelrett vegg og fest en annen kritt linje. Skjæringspunktet er din midtpunktet. Tørr-lay flisen: lå en hel rad i hver retning, med fliser avstandsstykkene mellom. Bestemme et oppsett som vil resultere i færrest mulig flis kutt mulig, og Skift din midtpunktet tilsvarende. Merke din midtpunkt og fjerne flisen. Deler rommet i kvartalene: måle veggene for å fastslå de halvveis punktene og fest kritt linjer koble parallelle vegger. Kritt linjene er midlertidige, men gir et første oppsett for å kvadrat rommet. Fra punktet kritt linjene krysser, måler 3 føtter mot veggen, deretter 4 føtter mot en vinkelrett vegg. Hvis avstanden mellom de to punktene er ikke 5 fot, justere og måle igjen før det er lik 5 fot. Gjenta prosessen for hvert kvartal i rommet, og smett nye kritt linjer.

•Laying flis

Bruker bores blande padle, blande tynn-settet i bøtte enten (flex bånd for et tregulv) eller mørtel blandingen for et betonggulv. Følg instruksjonene på posen nøyaktig. Plass halv tynn-settet på gulvet, så nær linjen som mulig uten å dekke den. Hvis betongen er pocked, tynn-settet ut det i. "Flytende" med gulvet lapp er unødvendig. Murskje tynn-settet fra linjen mot deg i combing bevegelse, i én retning, holder den som nivå som mulig. Spre bare nok for fire fliser. Sted din første flis av linjen på midtpunktet. Med klubbe, forsiktig trykk panelets hele overflaten. Sted neste flis foran først. Rumpe andre mot først så tett som mulig uten å flytte først. Tapp det som før, tørke bort noen tynn-sett som presser opp mellom flisene med et vått håndkle. Tapp før to ark er nivå med hverandre, så skyve det andre panelet mot deg omtrent en tomme. Denne "butt og trekke" metoden trekker overflødig tynn-set mot deg, gjør opprydding senere mye lettere. Plasser to avstandsstykker foran den første flisen, en tomme fra kanten, og skyv den andre ruten frem igjen til den møter avstandsstykkene. Pass på ikke å flytte første flis. Kontroller at kantene på begge fliser er på kritt linjen. Gjenta over prosessen, plassere tredje ruten ved siden av først, da fjerde foran tredje (til siden av andre). Vær forsiktig med å flytte alle brikkene som du allerede har lagt. Fjern avstandsstykker, og Plasser en avstand i midten av de fire rutene. Hvis det finnes hull på kanten av mellomlegget, må du videresende flisen etter behov. Fortsett å legge flis i Firedelt mønster.

•Rengjør opp

Når ruten er angitt 24 timer, Fjern avstandsstykker. Bruke en fugemasse så, lett kuttet ut tynn-sett sediment fugemasse fugene. Det bør ikke være et overskudd hvis du fulgte "butt og trekke" prosessen. Bruke en våt vac for å rydde opp overflødig pulver igjen etter saging. Tørke av gulvet og mellom fugemasse fugene med en våt, fjerne alle tynn-sett. Skyll svamp i rent vann ofte (endre vannet ofte).

•Grouting flis

Bland grout etter anvisningen på pakken og hell litt på gulvet. Fugemasse en fjerdedel av gulvet gangen, sprer det i leddene bruker en serpentin bevegelse. Tørke opp overflødig grout fortløpende. Rengjør gulvet med en våt svamp, arbeider i et fire-brikke. Tørk ikke flisen på langs (samme retning felles kjører), eller du kan trekke ut grout. Tørk i 45-graders vinkel (mot hjørnene av fliser). Skyll svampen ofte i rent vann. Rengjøringen må vanligvis gjentas to eller tre ganger.

Tips og advarsler

  • Mål og kutt bare én brikke om gangen. Ingen er perfekt kvadrat, uansett hvor hardt du arbeider for å prep rommet. Du vil angre hvis du prøver å bruke en billig flis cutter. Leie eller kjøpe en kraftig flis cutter eller en våt så. Denne flis cutter er fortsatt billigere enn våt så men kan bryte porselen flis. En våt så med et nytt blad er det beste valget. Utslitte blader vil bryte flisen også. Tving aldri flisen gjennom. Hvis våte så begynner Still eller hvis det begynner bryte flisen på slutten av kutt, bytte ut barberbladet. Det er nedslående å holder erstatter bladene, men du må.