Hvordan å erstatte tre Soffits med aluminium

July 15

Soffits er flatskjermer med spor eller perforeringer som ligger på kanten av taket under takskjegget. Hull eller spor suge opp eksterne luft og transportere den opp gjennom undersiden av taket på loftet. Dette gir ventilasjon og hindrer en overdreven opphoping av varme. Soffits kan bestå av en rekke materialer, men tre soffits råtne over tid. Erstatte tre soffits med aluminium som reduserer vedlikehold på hjem.

Instruksjoner

Fjern de tre bjelkelaget

•Opprette en gardintrapp i enden av taklinjen, sikre bakken er solid og stabil. Hvis mulig, spør en annen person til å holde stigen av sikkerhetsgrunner.

•Look på forsiden av taket like nedenfor Helvetesild og identifisere en tynn stripe av tre molding, kalt grus molding. Sett inn en snuse bar under listen og trekk den gratis fra taket. Jobb deg langs taklinjen til du fjerner alle grus molding.

•Gå tilbake til startposisjonen og se på slutten av fascia styret, som er flatt loddrett styret som vender mot deg. Identifisere sømmen der den festes via negler og Lirk bar inn i sømmen. Lirke fascia styret fra taket bruke samme måte som singel molding.

•Look opp under takskjegget å identifisere de tre bjelkelaget. Noen soffits kjører lengden på taket, mens andre er firkantet og linjeavstand i intervaller. Finn neglene langs kantene på de tre bjelkelaget og fjerne dem ved hjelp av snuse bar eller siden kanter av en hammer. Trekk den gamle tre bjelkelaget ned.

Installere aluminium bjelkelaget

•Hold en av erstatning aluminium soffits til plasseringen av den gamle tre bjelkelaget og avgjøre hvis du må forstørre hullet. Hvis ja, spore rundt aluminium bjelkelaget med en blyant og sett det til side. Don vernebriller og kutt langs blyantlinjer med en gigg så.

•Measure lengden på bjelkelaget åpning der den møter veggen av hjemmet og skjære et stykke av J-kanal til samme lengde med tinn snips. Installere J-kanalen i åpningen mot veggen ved å sette inn 1 1/2-tommers bjelkelaget negler hver 3-4 inches.

•Sett aluminium bjelkelaget i sporet i J-kanalen og hold den andre enden til forsiden av rafter. Sette inn flere bjelkelaget spiker langs forkanten å holde det på plass.

•Installer ekstra aluminium soffits på samme måte.

•REINSTALL fascia styret med 1-tommers galvanisert negler og koble grus molding bruker flere spiker.