Hvordan å erstatte Helvetesild på flatt tak med rullet asfalt taktekking

November 17

Mens asfalt Helvetesild brukes ofte i Taktekking, er de ikke det eneste alternativet må du forsegle taket mot lekkasjer og skade. Valsede asfalt taktekking kommer i flat ark som blir brukt på taket i store deler og festet med limet. Det finnes flere typer rullet asfalt, men mineral dukket roll taktekking er en som fungerer som den primære tak som dekker mens andre varianter, som mettet filt, brukes vanligvis til underlayment. Erstatte Helvetesild av flatt tak med rullet asfalt taktekking krever flid og oppmerksomhet på detaljer å hindre lekkasjer.

Instruksjoner

•Skjære rullet asfalt overbygg med saks i enten to 18-tommers lengder eller tre 12-tommers lengder og deretter rulle dem bakover løst om en dag før bruke dem. Dette hjelper rette ruller så de ikke skjev når du bruker dem. Måle taket forhånd med et målebånd slik at du vet hvor mange ark du trenger.

•Fjern neglene holder at Helvetesild i taket ved å trekke dem ut med tang eller på baksiden av en hammer. Fjern hver grus individuelt for å hindre skade på taket overflaten.

•Fyll alle spikeren hullene med en taktekking tjære å unngå risikoen for vann lekkasjer.

•Rengjør taket av feiing det med en kost og deretter sprøyting ned med en slangen å fjerne rusk kan forstyrre taket legging prosessen. Vente på overflaten til helt tørr før du fortsetter.

•Lay ned 15-spesifikasjonen asfalt mettet følte på taket fra ett hjørne. Rulle følte over taket på langs i strimler, overlappende hver stripe litt som du går over taket til den andre siden. Filten bør henge over kanten omtrent en tomme.

•Nail ene filt til plasser på taket og strekke følte over å sikre det er stramt før spikrer den andre siden. Bruk plasthetten ikke skal Tove seg negler for å hindre tak skade under denne prosessen. Sted negler hver 12 inches for å holde følte sikret.

•Skjære overflødig følte med saks så du trenger ikke mye henger av taket. Dekke hver nagle hodet med taktekking tar å forsegle hver av dem før du fortsetter.

•Lay ned det nederste laget av rullet asfalt taktekking og spikre det på plass med galvanisert taktekking spiker. Spiker ene ned først og deretter strekke ut arket før spikrer den andre siden å forhindre luftlommer. Start på én side av taket som du gjorde før, og jobbe deg over den andre kanten, overlappende hvert ark flere inches med en av. Neglene bør brukes hver sjette inches eller så.

•Apply et tynt lag av taktekking sement første asfalt ark med en sparkel, og hold deg det andre laget den. Ikke nagle det andre laget i stedet. Limet obligasjoner det på plass, og dette hindrer større risiko for lekkasje. Forsiktighet å sikre det øverste laget går rett over det nederste laget uten bunching i prosessen.

•Nail ned som overlapper mellom ark og Taktekking sement gjelder hver nagle leder å forsegle den mot vanninntrenging.