Hvordan å erstatte gamle elektriske Baseboard ovner med nye effektiv varmeovner

April 10

Hvordan å erstatte gamle elektriske Baseboard ovner med nye effektiv varmeovner

Elektrisk baseboard varmeovner konvertere elektrisk energi til varme for å varme ditt hjem. Baseboard varmeovner opprette varme ved å sende en elektrisk strøm gjennom en resistiv coil. Over tid, motstanden i spoler øker, krever mer strøm til å opprette samme mengde varme. Erstatte ditt baseboard ovner med nyere, mer effektiv varmeovner kan hjelpe varme hjemmet ditt for mindre penger. Grunnleggende håndverktøy er alt du trenger å raskt erstatte gamle elektriske baseboard varmeovner.

Instruksjoner

Frakobles strømforsyning til gamle elektriske baseboard varmeapparatet ved bytte bryteren til av-stilling eller fjerne sikring. Slå termostat som styrer ovnen til av-stillingen for ekstra sikkerhet.

•Fjern ledninger dekselplaten fra slutten av gamle elektriske baseboard ovnen med en Phillips-skrutrekker.

•Fjern wire nøtter koble gamle elektriske baseboard ovnen til ledningene som kommer fra termostaten. Fjern skruene som holder baseboard ovnen til veggen og trekk varmeren gratis.

•Feed ledningene fra termostaten gjennom hullet i bunnen av den nye elektriske baseboard varmeapparatet. Plasser ovnen mot veggen på samme sted gamle ovnen var montert. Knytte den nye varmeapparatet til veggen med skruene som følger og en stjerneskrutrekker.

•Fjern en halv tomme isolasjon av ledningene fra termostaten, om nødvendig. Koble en ledning fra termostaten til en ledning fra ovnen. Slip bare slutten av termostat ledningen og nakne slutten av varmeapparatet ledningen til en wire mutter og dreier mutteren med klokken til den er tett. Gjenta denne prosessen med den andre ledningen fra termostaten og varmeapparatet. Se produsentens instruksjoner for å finne ut hvilke varmeapparatet ledninger for å koble til. Plasser dekselplaten ledninger på den nye varmeapparatet og sikre det på plass med en medfølgende skrue.

•Restore makt til varmeapparatet ved bytte bryteren på eller erstatte sikringen. Slå termostaten oppover og kontroller at varmeren fungerer. Angi termostaten til ønsket temperatur hvis alt fungerer riktig. Koble fra strømmen og sjekke alle tilkoblinger, brytere og sikringer hvis varmeapparatet mislykkes å operere.