Hvordan å erstatte ett grunnkort med PEX

March 9

Hvordan å erstatte ett grunnkort med PEX

Konstruert for å tåle temperaturer opp til 200 grader Fahrenheit, er PEX (krysskoblet polyetylen) en meget slitesterk og fleksibel plasticized rør. På grunn av sin høye temperaturer vurdering er PEX-rør godt egnet til de fleste innendørs avløp programmer, inkludert tilkobling varmt vann oppvarming inventar. I motsetning til PVC rør, som er koblet med epoxy, er PEX slangen forbundet med mekanisk beslag, noe som gjør det til en ideell erstatning kanal for baseboard varmtvann varmesystemer.

Instruksjoner

Slå av strømmen varmesystem på vannforsyning ovnen eller servicepanelet.

•Twist vannforsyning ventilen stengt med hånden. Plasser en stor bøtte under ventilen vann varmeren Åpne ventilen systemet med en skiftenøkkel eventuelt og avløp systemet vann.

•Fjern baseboards fra veggen, eventuelt til vannforsyning rør. Sett inn cutoff blad av en oscillerende verktøyet bak baseboards å klippe neglene baseboard vedlegges veggene.

•Plasser en absorberende klut under rørbeslag, absorbere noe vann igjen i linjene, og koble fra rørbeslag med en skiftenøkkel. Fjerne frakoblet rørene fra systemet.

• Kjør en enkelt lengde på PEX slangen fra varmeren vannforsyning til baseboard registrerer. Rute slangen langs samme bane som gamle rørene og kuttet PEX slangen med verktøyet kniv.

•Sett et PEX-threaded kort i hver ende av PEX-rør. Crimp PEX slutten av kortene til slangen med PEX krymping verktøyet. Fest den gjengede enden av kortene til baseboard varmeapparatet og vannforsyning manifolden med en skiftenøkkel.

Slå på strømmen til vann varmeapparatet. Lukke ventilen og åpne vannforsyning ventilen for å presse systemet. Sjekk alle beslag lekkasjer og stram innredning med verktøyet crimp eller skiftenøkkel om nødvendig. Slå opp termostaten før varmesystemet aktiveres. La systemet nå driftstemperatur og kontrollere beslag igjen for lekkasjer.

•Reattach baseboards til veggen med en hammer og spiker. Oppdatere baseboards om nødvendig.

Tips og advarsler

  • PEX-rør er ikke egnet for eldre kjele systemer der temperaturen overstiger 200 grader Fahrenheit.