Hvordan å erstatte et tak på en modulær hjem med tinn tak

April 24

Hvordan å erstatte et tak på en modulær hjem med tinn tak

Modulære boliger har ofte lavere kvalitet tak enn boliger bygget på stedet, og du kan senere finner det nødvendig å erstatte Helvetesild med tinn tak system. Installere tinn tak er et sterkt involvert prosjekt som krever timer arbeid, men det er enkelt nok for noen stand-bodied hjem eieren å gjøre. Har en assistent eller to hjelpe deg og bruke både gummi-palmed vernehansker og vernebriller for å hindre skade.

Instruksjoner

•Tack et lag tar eller syntetisk underlayment over eksisterende taket. Det er ikke nødvendig å forsøke å fjerne modulære hjemmet opprinnelige grus taket-mest metall taket kan installeres over den gamle, sparer du ekstra arbeid og potensiell skade å din hjem.

•Lokk som kan klikkes kritt linjer langs taket fra topp til bunn, hver 10 fot. Dette hjelpemidler deg i riktig justere tinn når du installerer dem. Mål for å sikre at linjene er i perfekt rett vinkel til pengeknipe.

•Installer pengeknipe trim, skru den på taket på bolen og øverst hver 2 fot. Fest skum inne nedleggelse strimler til toppen for å tette gapet med taktekking panelene når du installerer dem. Installere dalen trim, hvis nødvendig, på samme måte, med rader av skruer og en nedleggelse stripe langs begge kantene.

•Plasser første tinn panelet på plass på vindretningen side av taket, på linje med den gavl kanten og overhengende pengeknipe med 1 tomme. Sikre det på plass, kjører en skrue på hver side av hver vrbord hver 2 fot. Legg neste panelet like over den først, overlappende det ved 6 inches, og fortsette til mønet, kutte den endelige panelet størrelsen slik at det passer.

•Stick en stripe butyl tape på innsiden kant vrborden på den første panelet og lå første panel av den neste kolonnen bare motvind side av det, overlappende deres kant ribbeina. Tapen vil forsegle panelene mot elementene. Installere denne kolonnen paneler på samme måte som den første, sikre side-ved-side paneler med tape oppover. Fortsett å legge paneler kryssen til hele taket er dekket.

•Apply en stripe av butyl bånd til ytre vrborden en gable kant-panelet. Installere gavl trim over denne stripe tape, kjøring skruer hver 2 føttene gjennom toppen og siden av trim. Gjør det samme for alle gables.

•Glue en utenfor nedleggelse bånd til øvre kant av alle ridge-line paneler og installere ryggen trim, skru den på plass hver 18 inches langs begge kantene.