Hvordan å erstatte et svart & Decker 18V batteri med et litium Ion-batteri

February 17

Black & Decker er en av de ledende produsentene av elektroverktøy. Selskapet gjør en rekke håndholdte verktøy, inkludert strøm øvelser og elektrisk skrutrekkere, i tillegg til elementer som brukes for hagearbeid aktiviteter. Hver Black & Decker motorverktøyet bruker én av tre typer batterier: litiumion, forseglet bly syre eller nikkel kadmium. Et 18V batteri er en av nikkel-kadmium-batterier. Lithium ion-batterier er lettere og mindre enn 18V batteriene og kan holde en ladning lenger. Før du erstatter batteriet, avgjøre hvis verktøyet vil fortsatt fungere.

Instruksjoner

•Fjern eksisterende batteriet fra makten verktøyet. Se på innsiden av verktøyet og finne modellnummeret. Modellnummeret består av tre bokstaver etterfulgt av en serie med tall. Du kan vanligvis finne modellnummeret på innsiden av verktøyet eller langs en av sidene.

•Les hvor mye spenning på batteriet. Selve batteriet har et lite plateselskap med spenningen oppført. I de fleste Black & Decker verktøy kommer batteriet ut for rask lading. Hvis du har et 18V batteri, bør du se betegnelsen oppført på etiketten.

•Sammenligne eksisterende 18V batteriet til på lithium ionbatterier tilgjengelig fra Black & Decker. Selskapet gjør flere lithium ion-batterier som passer de forskjellige verktøyene som følger med denne typen batteri. Batteriet kan se ut som en stor blokk, et stort rør eller ha en hevet rør festet til en blokk base. Nye Litium batteriet må være samme størrelse og form som gjeldende 18V batteriet.

•Purchase litiumionbatterier som fungerer med makt verktøyet. Når du finner et nytt batteri, oppgi det på emballasjen eller inkludert papirene hvilke verktøy batteriet fungerer med. Bare bruk batterier laget for din verktøyet.

•Lad nye batteriet på den inkluderte laderen, som det ikke har en kostnad når det kommer ut av pakken. Skyv det nye batteriet inn din verktøyet til du hører en myk klikkelyd, som angir at det er i riktig posisjon for bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner et litium ion-batteri som passer din verktøyet, kan du kontakte Black & Decker. Gi selskapet modellnummeret og be om å skifte ut batteriet.
  • Ikke bruk litiumionbatterier Hvis verktøyet ikke er kompatibel med batteri. Du risikerer shorting ut verktøyet, som holder den fra arbeider.