Hvordan å erstatte et enkelt styre konstruert tregulv

January 6

Foretatt gulv vanligvis betyr en "flytende" etasje, som er et moderne alternativ til tradisjonelle tregulv som er naglet eller limt på plass. Foretatt gulv er finér toppen over produsert base lag, slik at gulvplankene oppsamlingen så de kanne snapper sammen som puslespill brikker og sitte over subfloor uten å knytte til noe. Dette er en stor fordel når du trenger å få en skadet brettet ut, siden du kan ta gulvet fra hverandre og sette det sammen.

Instruksjoner

•Pry av alle gulvet trim rundt omkretsen av rommet, ved hjelp av hammer og Lirk bar. Ikke bryte trim. Legg det til side. Det vil være en liten plass mellom kanten av styrene og veggen (tidligere dekket av gulvet trim).

•Skyv i løpet av konstruert gulv planker som kjører langs veggen som er nærmest skadet styret. Trykk på styrene til de løsnet fra tilstøtende styrene. Presse løsnet styrene i liten plass ved veggen. Ikke plukke opp styrene, men la dem sitte på plass på gulvet, i samme rekkefølge som de var i før du løsnet dem.

•Gjenta prosessen for neste løpet av gulv fra veggen og neste, jobbe deg fra veggen, løsne fullførelse av planker. La dem alle liggende på gulvet i samme rekkefølge som de var i.

•Continuing til du kommer til skadede styret. Ta den ut og fest det nye styret i stedet.

•Sett gulvet sammen på motsatt måte som det kom fra hverandre, knipser utviklet styrene sammen og bygge mot veggen.

•REINSTALL gulvet trim, bruker en trim spikerpistol.