Hvordan å erstatte et Casement vindu med en skyvevinduet

December 29

Casement windows er vanligvis sett på eldre hus. Disse type windows sveiv ut åpne. Skyvbare vinduer er mer vanlig på nyere hus og akkurat som navnet sier, de gli åpen. Erstatte et casement vindu med en skyvevinduet er ikke annerledes enn å erstatte noen annen type vindu. Dette er en oppgave som de fleste huseiere kan takle på egen hånd med bare et par nyttige verktøy.

Instruksjoner

•Fjern molding rundt vinduet casement interiøret i huset. Hammeren ned på en sparkel begynnelse i et hjørne av molding. Hammer til kitte kniven har blitt satt inn i molding og gjenta prosessen for andre hjørnet. Trekk opp på molding med en snuse bar å fjerne den første brikken. Fortsett denne prosessen rundt hele vinduet. Gjenta prosessen for utsiden av vinduet.

•Med en hammer, trekke unna neglene som var skjult under molding. Trekk opp alle neglene unntatt det midt i toppen av flensen. Fjerne det spikeren sist og hold vinduet som det faller ut av åpningsspillet.

•Measure åpning av vinduet for å fastslå den nøyaktige størrelsen skyve vinduet som må installeres. Mål på tre forskjellige steder både horisontalt og vertikalt og registrere målinger. Ta den minste av de tre målene for skyvevinduet.

•Lay et nivå over terskel å kontrollere at alt er. Installere selvklebende vinduet tape over bunnen av vindusposten og også langs sidene av vinduet og øverst på utsiden av huset. Bruke tape og trykk ned for å sikre det er sikkert gjennom.

•Posisjoner skyvevinduet til åpningen og hammer 1 1/4" nails gjennom nailing flensen noen inches. Hammer rundt hele vinduet til vinduet er tett sikret. Sett inn mellomlegg i øverste og nederste hjørnene av vinduet og justere dem til vinduet er lodd. Bruke silikon med en caulk pistol langs utsiden av vinduet å tette hullene.

•Sett installere gamle molding rundt vinduet eller erstatte den med nye molding. Sett inn avsluttende spiker i molding å spikre det på veggen rundt utsiden. En spiker hver 8 inches eller så vil gjøre utslaget. Gå til innsiden av huset og gjenta den samme prosessen til alle molding er fullstendig installert.

Tips og advarsler

  • Selvklebende vinduet tape vil forhindre vann inn og lekker gjennom vinduet.