Hvordan å dyrke roser innendørs vinterstid

August 6

Bare fordi du forbereder betyr din hage for vinteren at du har å si farvel til vakre blomster. Prøve voksende roser innendørs i vinter. I motsetning til populær overbevisningen, kan en rose er ikke en vanskelig plante å heve og flyttes til en solfylte veranda eller transplantert i hagen våren.

Instruksjoner

Hvordan å dyrke roser innendørs vinterstid

Finne et sted innendørs som har mye sollys i løpet av dagen. Roser trenger minst seks timer med sollys trives; mer sollys bedre. Dette vil avgjøre om du vokser en miniatyr roser på en solfylt vindu hylle eller forsøke å øke en full-size rose plante i et solfylt rom i huset. Hvis du velger å plante en full størrelse steg, Velg en av variantene som ikke vokser svært store. Når du velger en rose, velge en plante som har en duft og er sykdom og skadedyr motstandsdyktig.

•Sett et lag av Styrofoam pakking peanøtter i bunnen av beholderen anlegget; beholderen fylles om lag en tredel av måten full. Disse peanøtter vil tillate tilstrekkelig drenering for anlegget uten å legge ekstra vekt til beholderen. Bruk disse peanøtter selv om beholderen har en tallerken på bunnen.

•Kontroller en plante blanding av 1 del torv moss, 1 del mulch og 2 deler potting jord i en bøtte. Legg denne blandingen over pakking peanøtter, fylle beholderen til litt mer enn halvveis til toppen. Lett riste beholderen slik at blandingen å bosette rundt peanøtter og legge til flere hvis nødvendig for å bringe blanding nivået tilbake opptil halvfull.

•Fjern rose fra beholderen kom i og forsiktig løsne røttene med fingrene. Det i den nye beholderen og legge til noen av jord blanding rundt røttene. Vann lett å avgjøre noen av jord. Ferdig å fylle blandingen til punktet at bud unionen er dekket med ca 1 tomme av jord blanding. Ikke vann igjen på dette punktet; Det kan skvalpe ut når du flytter beholderen anlegget.

•Plasser beholderen i solfylte stedet. Nå vann jord forsiktig. Holde jorda fuktig, men ikke våt. Bruke innendørs plante mat rose om en gang i måneden. Se etter problemene vanligvis forbundet med roser, som insekter eller sykdom. Behandle umiddelbart med plantevernmidler eller soppdreper. Ettersom anlegget begynner å vokse vil det "nå" for sollys. Skifte beholderen slik en annen side av rose er utsatt for lyset. Beskjær og deadhead rose det samme som om våren og sommeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner pakking peanøtter, bryte opp Styrofoam blokker.
  • Skjeen gamle kaffe eller te grunnlag på rose for en organisk tilførsel av nitrogen.
  • Repot rose hvis det blir for stor for beholderen.
  • Selv miniatyr roser har torner. Se barn og kjæledyr rundt anlegget.
  • Oppbevare alle kjemikaliene utilgjengelig for barn og kjæledyr.