Hvordan å dyrke roser i North Carolina

June 6

Hvordan å dyrke roser i North Carolina

Roser kan legge skjønnhet og farge noen hjem hage. En mengde varianter finnes - noen råd til bakken dekning mens andre kan klatre opp et gjerde. De mest populære rosene er hybrid te, som gir store knopper og kommer i en rekke farger. Roser kan dyrkes i noen del av North Carolina hvis stelt riktig, og kutt stilkene kan gi en frisk blomst skjerm for ditt hjem.

Instruksjoner

•Velg en nettsted som lar minimum 6 timer fullt sollys, fortrinnsvis i morgentimene. Området skal også åpne nok til å tillate for luftsirkulasjon. Ikke plante roser ved frukt eller grønnsaker hvis det kan unngås, som dette kan øke sannsynligheten for insekter på rosene.

•Till jord til en dybde på minst 8 inches. Opprette et hevet sengen ved å legge til ekstra jord hvis du ikke plante en beliggenhet som gjør at avløpet naturlig. Test pH i jorda slik at det er mellom 5.5 og 6; Hvis jord pH er for lav, legg kalk, og hvis det er for høyt legge svovel.

•Plant roser i høst eller tidlig på våren. Hvis du er i fjellene i Nord-Carolina, er det best å begrense rose plante til våren. Grave et hull som er 12 inches dyp og 18 inches bredt for å gi rikelig rom for røttene å spre. Sviske tilbake noen brutt røtter før planting, og kontroller at røttene er løs, i motsetning til å bli bundet, når de er satt i bakken. Dekk røtter med jord innfødt til ditt område.

•Legg et lag mulch som er 3-4 inches dypt å holde i fuktighet i jorda og hindre ugress. Bruke organisk materiale, som skal byttes ut hver vår.

•Fertilize steg busker med kommersiell karakter 10-10-10 gjødsel frekvensen av 2 til 3 lbs. per 100 kvadrat fot. Bruke gjødsel to ganger tidlig i vekstsesongen; legge kua gjødsel som et supplement anbefales som vokser i North Carolina. Når knoppene begynner å danne, legge til et annet program av samme gjødsel med en hastighet på 1 pund per 100 kvadrat fot, og fortsette å bruke den fire uker til August.

•Et planter sjenerøst i sommermånedene. North Carolina somre vanligvis råd ikke nok nedbør å naturlig vanne plantene, så du må supplere med en manuell vanning. Vann jord direkte, unngå bladverket hvis mulig, for å forhindre sykdommer som pulveraktig mugg på rosene.

•Prune din rosenbusker snarest knoppene begynner å hovne opp vår. Bruk skarpe beskjæringssakser for å fjerne alle døde eller skadet tre. Du kan også skjære tilbake levende deler av anlegget for å kontrollere høyden og formen på canes, gjør kutt på skrå ca 1/4 tommers over en utenfor bud.