Hvordan å dyrke og vokse innendørs planter

December 25

Hvordan å dyrke og vokse innendørs planter

Voksende planter innendørs kan gi en naturlig dekorativt preg til alle rom. Innendørs planter også humidify rom, skaffe oksygen og renser luften du puster av miljøgifter, ifølge University of Hawaii i Manoa. Vokser og dyrke planter innendørs også gir deg muligheten til å forlenge eller få et hopp på utenfor vekstsesongen. Noen teknikker kan hjelpe deg å vokse og dyrke mange ulike anlegg innendørs.

Instruksjoner

•Velg beholdere som er store nok til å holde din forrett planter rot systemer når de er fullvoksen. Kontroller at pottene har drenering hull på bunnen og avtakbar tallerkener å fange overflødig vann.

•Designate en voksende område i nærheten av et vindu der planter vil motta noen direkte eller indirekte sollys hver dag; et vindu vender sør eller vest vil tilby best lys. Gi supplerende lys en fluorescent light fixture hvis du ikke har nok naturlig lys i rommet. Plasser lyset ca 6 inches over planter og la den på 14-16 timer hver dag.

•Fyll hver pott tre fjerdedeler full med en torv-lite blanding som inneholder torv moss og vermikulitt eller perlite, hvilke hjelpe plantene beholde fuktighet og forbedre drenering. Ikke bruk Haven jord i innendørs Potter, fordi det kan inneholde for mye bakterier.

•Opprett planting hull med en sparkel i jord i hver pott. Gjør hvert hull dobbelt så stort som røttene av anlegget du vil være transplanting, og samme dybde som planten vokste i sin barnehage gryte. Plass hver plante i et hull.

•Et planter grundig med romtemperatur vann - 62 til 72 grader - til vann renner ut av bunnen av potten. Tømme tallerkener av overskytende vann når du er ferdig vanning, å unngå rot råtne. Trykk jord i hver pott hver par dager å avgjøre om det er tørr. Når blandingen føles tørre og er lysere i fargen, gir anlegget mer vann.

•Apply en generell gjødsel som inneholder nitrogen, fosfor og kalium din innendørs anlegg, følg produsentens instruksjoner for programmet priser og timing. Mate planter om våren og sommeren når planter vokser. Unngå gjødsling om vinteren, fordi dette er når mange planter angir en hvile scene.

•Dampen kluten med vann og tørk øvre og nedre overflater av plantene dine etterlater en gang i uken for Fjern støv og fett og fremme sunn vekst.

•Skjære gul eller visne stammer, overvekst eller tørket blomst oppsikt fra din innendørs planter i vår og høst, beskjæringssakser eller skarp saks. Død eller syke plantedeler kan påvirke den generelle tilstanden til hel fabrikk. Trimming av overflødig løvverk forbedrer også luftsirkulasjon, slik at planter rommet å "puste" og minske sjansen for sykdom.

•Kontroller planter regelmessig for tegn for skadedyr og sykdom, som er ofte forårsaket av sopp. Bruke plantevernmidler eller soppdreper når det er nødvendig, i etikett-retning.