Hvordan å dyrke løk i dekk

August 17

Opprette dine egne spesialiserte hage beholdere og utføre en handling av resirkulering alt samtidig når du slår gamle dekk i løk plantasjeeiere. Med minimal manipulasjon gir gamle bilen dekk en rimelig måte å bygge mini hagen senger som er bare rett dybden for dyrking av løk. Den Tires svart vegger absorberer varme, oppvarming jord i tilstrekkelig for å tillate tidlig løk plante i områder med en kort vekstsesongen. Unngå graving, hamring og andre oppgaver som går inn i bygningen hevet senger når du Fyll en modifisert dekk med skitt, kompost og sand til å dyrke løk.

Instruksjoner

•Still et dekk med en flat sidene ned på en flat, selv overflate. Plassere den på bakken er greit, men du kan bruke en solid picnic bord eller arbeid benk hvis det er mer komfortabelt enn arbeider på bakken.

•Sett en kraftig verktøyet kniv inn i Tires sideveggen, som er nå vendt opp på din arbeidsflate. Skjær rundt omkretsen av sideveggen, arbeider i små intervaller og rotere dekk mellom kutt å oppnå den beste Utnytt. Løft cut-away sideveggen og kaste den, forlater delen slitebanen dekk som den beholderen sider.

•Plasser endret dekk, uncut-side-ned, i et område som mottar solen for meste av dagen. Du trenger ikke å slå over bakken, men fjerne rusk, klippe og rake bort noen ugress.

•Falsing en svart plast søppel pose i en firkantet akkurat stor nok til å dekke de fleste av det åpne området i bunnen av din dekk planter, men liten nok at ca 2 inches av barmark forblir eksponert på alle fire sidene når du angir kastet posen i dekk. Disse vidder tjene som drenering hullene for løk-planter. Angi en stein i hvert hjørne slik holde det på plass som du fyller beholderen dekk.

•Fyll bunnen halvparten av hvert dekk med topsoil. Fyll den resterende halvdelen med vekslende 1-tommers lag av kompost, byggherrer sand og topp jord. Rør innimellom med en sparkel som du legger til lag å sikre komponentene er blandet godt.

•Et nylig fylt dekk én eller to ganger over de neste uke og la jord blanding bosette. Hvis du er i et spesielt kaldt klima, eller en med en kort vekstsesong, dekk dekk med ark av klar plast å varme jord.

•Plant løk frø, angir eller transplants i jord, starter på midten og jobber utover mot den Tires kanter. Plass grønn løk frø 1/2 til 1 tomme fra hverandre; Du kan tynn dem senere og bruke skuddene på kjøkkenet. Tillat 2 til 4 tommer mellom hver løk satt eller transplantasjon, avhengig av variasjon du plante.

•Et dekket beholderen i løpet av første måneden etter planting løk å holde jorda fuktig som skyter dukke opp og blitt etablert. Deretter bruke vann når den øverste 1/2-inch jord tørker ut.

•Harvest grønn løk etter behov til varmt vær setter inn og begynner å gå til frø. Trekke store løk etter sine topper har falt over og begynner å tørke ut.

•Hard opp en eller to av dekk beholdere med kompost og jord til å plante en bunke med grønn løk for høsten innhøsting. Bland alderen gjødsel og kompost inn dekk plantasjeeiere som er igjen sitter for å heve løk igjen neste år. Erstatte alt innholdet i dekkene etter to til tre sesonger.