Hvordan å dyrke korn

November 26

Hvordan å dyrke korn

Hvordan å dyrke korn. Mer enn noen andre grønnsaker, korn smaker best når du plukke den, så rush det rett til kokende vann. Det er fordi dens sukker blir til stivelse i blinking av øye. Korn må varme været, masse tid til å modnes og masse elbowroom.

Instruksjoner

•Velg et nettsted som får full sol og har jord med en pH på 6.0 til 6.8. Korn trenger jord samtidig rik, fuktighet-retentive og godt drenering; grave i rikelig med kompost og godt kurert gjødsel vil sikre den magiske kombinasjonen.

Kjøp maisplanter ved barnehagen om din vekstsesongen er på korteste av akseptabel. Ellers plante frø utendørs minst en uke etter de siste frost og når jord temperaturen har nådd minst 55 grader F (65 grader for supersweet varianter).

•SOW frø 1 til 1/2 tommers dyp, 4 til 6 inches hverandre. For best resultat, plante i åsene, med flere planter en bakke og åsene grupperes i klynger i stedet for lange rekker (se "Hvordan å plante grønnsaker frø utendørs").

•Thin planter til en fot fra hverandre når de er 3-4 inches høy og mulch når bakken har varmet å avskrekke ugress og holde på fuktigheten.

•Kontroller at plantene blir minst en tomme av vann en uke, men aldri vannet fra over - kan det vaske bort pollen.

•Feed planter med en balansert flytende Organisk gjødsel tre ganger: når de nå 10 inches og 18 inches, og når dusker vises.

•Harvest når skall er mørk grønn silke er tørr og brun, men likevel myk og full størrelse kjerner komme til toppen av øret. For de fleste varianter, det vil være ca 20 dager etter silke vises.