Hvordan å dyrke grønnsaker med ingen direkte sollys

June 5

Hvordan å dyrke grønnsaker med ingen direkte sollys

Dyrke grønnsaker i hjemmet kan være en svært praktisk hobby, men timer med sollys grønnsaker trenger gjør dette vanskelig for folk som har liten utendørs plass. Heldigvis er det fortsatt mulig å dyrke grønnsaker innendørs hvis de fikk nok lys. De kan dyrkes i nesten alle rom i huset, inkludert garasjen eller kjelleren.

Instruksjoner

Hvordan starte vokse

•Decide hvilke grønnsaker å plante. Det første som bør fastsettes er typen grønnsaker skal plantes. Les pakken før kjøpe frø for å se hvis betingelsene angitt kan oppfylles. Betingelsene kan inkludere grunnforhold, mengden lys nødvendig (indirekte eller direkte) og avstanden mellom planter.

•Decide som plass til å plassere det på. Nesten alle rom som kan brukes med plante som temperaturen kan håndteres, spesielt under kjøligere årstider.

•Velg en beholder for grønnsaker til å vokse i. Finne beholdere som utfyller rommets interiør, men sørg for at det gir tilstrekkelig drenering. Også gi bestemmelser for vann drenering ved å plassere tallerkener under beholdere eller sette opp et enkelt rørsystem for å fange vannet å unngå unødvendig søl.

•Sett jord i beholderen. Lett pakket jord er best fordi drenering gir unngår anlegget fra drukning.

•Plant frø. Følg avstand og dybde som er angitt i frøet pakken.

Sørg for at plante helse ved vanning det regelmessig. Sjekke opp på planter minst to ganger om dagen fordi begrenset mengde jord gjør dem tørker raskt.

•Periodically kontrollere grønnsaker for insekter og sykdommer. Voksende planter innendørs gjør ikke dem mot skadedyr og sykdommer.

Tips og advarsler

  • Grønnsaker trenger timer med sollys hver dag, men en vinduskarmen, patio, balkong eller døren kan gi nok lys. Hvis det er ikke stedet for planter å få naturlig sollys, finne en plass der kunstig lys kan plasseres til direkte på grønnsakene.
  • Grønnsaker som tar opp liten plass eller planter som vokser frukt over tid er best for begrensede områder. Gulrøtter, reddiker og salat er noen grønnsaker som ikke trenger mye plass. Andre favoritt innendørs planter inkludere liten fruited tomater, paprika og urter. Dverg og miniatyr varianter produserer ikke samt standard varianter, men de modnes raskere og bære frukt tidligere.
  • Behovene og metode for planting grønnsaker variere, så det er viktig å nøye se på instruksjonene i frøene pakker.
  • Det er viktig å sørge for at planter kan forsynes med tilstrekkelig vann og næringsstoffer samtidig holde dem i et område med riktig temperatur. Selv om lys kan være det kontrollerende elementet i innendørs hager, disse andre faktorer er også viktige i deres vekst.
  • Hage soil anbefales ikke for innendørs planter så det kan være bedre å bruke noen ganske lys potting blanding. Rikdom av hage soil vanligvis gjør det vanskelig å kontrollere innendørs
  • Hvis gjødsel, kan gjør sikker å ikke bruke for mye som dette drepe planter, spesielt fordi det ikke er mye jord for å bufre dem fra over gjødsling.