Hvordan å dyrke grønnsaker innendørs uten jord

May 26

Hvordan å dyrke grønnsaker innendørs uten jord

Med stigende dagligvare minnes kostnader og mat på nyhetssendinger, folk over hele landet har begynt å dyrke grønnsaker hjemme. Den tradisjonelle hageomgivelser, med rader av produsere og staket grønnsaker modning i jordsmonn, er en uoppnåelig drøm for mange vil-være-gartnere som ikke har en tilgjengelig oppdatering land, enten det er fordi de leie en leilighet, bor i en storby eller forbys av sin lease å endre landskapet i leie hjem. Mens Potter og vindu bokser er bra for personer som ønsker urter eller planter, andre alternativer er tilgjengelige som aktiverer gartnere å dyrke grønnsaker innendørs uten jord.

Instruksjoner

•Velg en ung vegetabilske plante fra en anerkjente barnehager. Unngå undergrunnen planter som poteter eller løk. Enkel vann kultur teknikker fungerer best når brukes til å vokse planter med en undergrunnen rot struktur og over bakken stengler og blader.

•Velg en mørk, lekkasjesikker beholder å holde vegetabilske. University of Florida IFAS forlengelsen viser sement daler, glass krukkene, steingods crocks og metall containere som mulig beholdere, selv om den advarer at glass krukkene bør være være malt svart å unngå næringsstoffet-altering lys forurensning og alger vekst.

•Bruk hønsenetting eller maskinvare wire klut til å lage en plattform som sitter øverst i beholderen. Dekk plattformen i plast eller asfalt-basert maling, forlater nok hull eller hull å sikre riktig lufting.

•Midtstill anlegget på plattformen, og deretter ordne en 3-tommers lag av flis eller treull rundt anlegget på plattformen. Tunge planter gjøre trenger en egendefinert innsats eller espalier bygget for å støtte dem.

•Purchase en klar-å-bruke næringsstoff løsning som leverer næringsstoffer som trengs for anlegget. Legge næringsstoffer til vann som anvist av produktets instruksjoner og fylle innsiden av beholderen med blandingen. La ca 1 tomme plass mellom toppen av løsningen og plattformen for yngre planter eller 2 inches til 3 inches for eldre planter. Sett en liten akvariet strålesamleren i løsningen å holde blandingen karbonisert.

• Rist plattformen i en mild til siden bevegelse å løsne anlegget røtter, og deretter la plattformen over toppen av beholderen. Frekvensen for å erstatte endres næringsstoff løsning etter størrelsen på anlegget og hastigheten som det vokser og forbruker løsningen. University of Florida IFAS forlengelsen foreslår endring løsningen ukentlig for yngre planter, økende til to ganger i uken som planten vokser eldre og større.

•Pass på at plantene får riktig mengde av sollys nødvendig for den bestemte vegetabilske. Enten la plantene i et solrikt sted eller flytte dem daglig. Kunstig lys kan brukes til å supplere naturlig lys hvis det er umulig å plassere planter i et solrikt sted i hele nødvendig.

Tips og advarsler

  • Bland og lagre en stor gruppe av næringsstoffet løsning i en mørk, separat beholder for å unngå å opprette en ny blanding hver uke.