Hvordan å dyrke grønnsaker i Sør-Afrika

July 26

Sør-Afrika er et relativt lite land, om to ganger størrelsen på Texas, på sørspissen av det afrikanske kontinentet. Grenser to hav, Sør-Afrika har et temperert klima, men været varierer over hele landet. Tropiske strender ligger langs den østlige kystlinjen, tørr tørre land strekker seg over midsection og kjølig og vind strender feie vestkysten. Hvordan å dyrke grønnsaker i Sør-Afrika vil avhenge av regionale klimaet, men de fleste grønnsaker vokser godt og enkelt i Sør-Afrika.

Instruksjoner

Planlegging

•Consider din regionens klima. Sør-Afrikas Highveld regionen, der byen i Johannesburg ligger, har tørre vintre og våte somre. Temperaturer vanligvis sveve rundt midten av 70-tallet sommeren, og kan nå frysing om vinteren. Østlige kysten er fuktig og tropiske, med sommertemperaturer på 80-tallet og vinter temperaturen går sjelden under 50. Sør-Afrikas vestkyst, der city of Cape Town ligger, har kule, våte vintre og milde, varme somre. Gjennomsnittlig sommer temperaturer toppen i den lave 80-tallet og vinter nedturer hover i 40s.

•Bevegelsessensoren grønnsaker. De fleste grønnsaker som vokser i Europa og Nord-Amerika vokse i Sør-Afrikas temperert klima. Enn beskytte grønnsaker fra overnatting frost i den høyereliggende Velden vintre og sørge for at de får nok vann under sporadisk tørr spell Kapps sommeren, kan du føle deg trygg på Sør-Afrika Vær ikke påvirker mye din veggies' vekst. Noen vanligvis dyrket grønnsaker i Sør-Afrika er korn (kjent det som "mealies"), squash (flere varianter inkludert urfolk perle squash), samt typiske gulrøtter, tomater, paprika, kål, bønner og erter.

•Plan ditt space. De fleste grønnsaker krever mye sol, så Finn en del av hagen din som ikke er skyggelagt av trær eller bygninger. Sør-Afrika har en svært solrike klima, så finne et solrikt sted ikke bør være et problem. Grønnsaker må også rom rot og vokse, vanligvis mellom 18 og 24 tommer per plante, så pass på at din grønnsakshage har god plass for planter til fast roten. Vurdere følgesvenn anlegg som vil vokse godt sammen, for eksempel, tomat, aubergine og paprika er gode følgesvenner som hjelpe avverge skadedyr som kan angripe en art alene.

•Prepare jord. Fjern alle ugress fra vegetabilske lappen og kjerne jorda med en roto rorkulten. Legge til flere inches av beriket Haven jord eller kompost.

•SOW vegetabilske frø eller transportere seedlings, til fersk blandet jord.

•Dekk frø, pakke seedlings, med et lag av jordsmonnet, og vannet grundig.

•Et daglig til grønnsaker begynner å spire, deretter vann ukentlig.

Tips og advarsler

  • Sør-Afrika ligger i den sørlige halvkulen, så årstidene er motsatt av Nord-Amerika og Europa. Planting sesongen i Sør-Afrika begynner rundt vårjevndøgn, som er 22 September.