Hvordan å dyrke grønnsaker i et lite drivhus

January 13

Hvordan å dyrke grønnsaker i et lite drivhus

Dyrke grønnsaker i drivhus er en fin måte å utvide vekstsesongen fra bare varmt vær til året rundt. Dyrke grønnsaker i et lite drivhus er ikke annerledes enn voksende dem i en større drivhus, bortsett fra at du må være mer selektiv om hvilke vegetabilske å vokse siden det ikke er så mye voksende plass. I tillegg er temperaturkontroll en viktig sak, siden mindre veksthus varme opp raskere enn større markeder.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren grønnsaker som du ønsker å vokse i drivhuset. Dette avhenger av størrelsen på drivhus og antall hver plante du vil vokse. Alt OhMyGarden.com, noen grønnsaker som vokser i et drivhus inkludere: aubergine, agurk, meloner, squash, salat, gulrøtter og paprika. Prøv å merke grønnsaker som foretrekker den samme spekter av temperaturer.

•Plant vegetabilske frø i frø skuffer ved å fylle skuffen med jord før det er selv med de skuffen. Trykk frø en kvart tomme på jord og dekke med jord. Hvis du er voksende grønnsaker kjøpt som frøplanter, bare plassere Potter på en flat overflate i drivhuset sikrer at det er 1 tomme mellomrom mellom hver pott.

•Hang et termometer på innsiden av drivhuset og overvåke den på en daglig basis. Minimumstemperatur for et drivhus er 55 grader Fahrenheit, og den maksimale temperaturen bør ikke overstige 100 grader Fahrenheit. Når klimagassutslipp temperaturen blir for lav, plass en plass beregnet inne i drivhuset å heve temperaturen. Hvis temperaturen blir for høy, gi ekstra ventilasjon ved forlater døren åpen, åpne vinduer eller aktivere ventilasjon fan hvis tilgjengelig.

•Plasser vokse lysene inne i drivhuset i en avstand på 8 til 10 inches bort fra vegetabilske plante eller frø. Noen vokse lysene bare sitte på et flatt underlag og har justerbar ridedyr som kan plasseres over plantene. Andre vokse lysene kan monteres i taket, nederst på en hylle eller veggen. Vokse lysene er nødvendig i vintermånedene når det ikke er så mye sollys. De bør være slått på i 10-12 timer per dag for å simulere sommer sollys mønstre.

•Et vegetabilske planter eller frø når toppen av jord føles tørre. Vanligvis fordamper vannet med lavere tempo i et drivhus, så grønnsaker ikke krever så mye vann som utendørs grønnsaker.

•Replant frø og planter når vegetabilsk planter vokse til dobbel dybden av beholderen der de er plantet. Velg Ny blomsterpotter at har en omkrets på minst 8 til 12 inches å imøtekomme fullvoksen planter.

•Pollinate vegetabilske planter når blomster vises på stammer. Pensel spissen av en blomst lett med fingeren for å fastslå om det finnes gule pollen pulver. Hvis pollen, holde blomsten over blomsten av samme type anlegg og trykk stammen forsiktig for å overføre pollen. Dette trinnet er nødvendig fordi det er ingen insekter inne i drivhuset utføre pollinering.