Hvordan å dyrke geranier

October 18

Med fire hovedtyper og mer enn 200 arter finnes geranier i omtrent alle form og størrelse. Dyrking kravene for de fleste av dem er tilnærmet identiske. Mens de elsker det varme været i vekstsesongen, vil de fleste geranier blomstre lystig helt til den første lett frosten.

Instruksjoner

Kjøp plettfritt, sunt utseende geranier med mørke grønne blader. Plantene bør ha et kompakt utseende med ingen leggy stammer, som indikerer at de var vokst i feil lysforhold. Hvis du ser noen sykdommer en plante, lar butikken og butikken andre steder. Planen å sette din geranier ut så snart du kan. Hvis det ikke er mulig å gjøre det umiddelbart, vann dem grundig og plassere dem i skyggen.

•Velg en fruktbar, godt drenering plass i full sol for din geranier. De krever minst seks timer med direkte sol daglig for best ytelse. Hvis du bor i et varmt klima og opplever Dagtid temperaturer over 90 grader Fahrenheit, er delvis skygge det beste alternativet.

•Cultivate Haven jord til en dybde på 4-6 tommer. Spre et 1 - til 2-tommers lag av organiske kompost og skjær den i topsoil til ca 2 til 4 inches dyp. Bruke £ 1 av 10-10-10 gjødsel for hver 100 fot hage og rake det i jorden.

•Plant din geranier sent på ettermiddagen eller på en overskyet dag etter all fare for frost har gått for din plassering. Plasser dem på samme jord dybden som de i økende beholdere. Plassen dem omtrent 8 til 12 inches hverandre. Vann sengen grundig å jevnt fukte jorda overflaten. Ikke overwater poenget med avrenning.

•Apply et 1/2 - til 1-tommers lag av organisk mulch geranium sengen, hvis du ønsker. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten og avskrekker ugress vekst. Ikke spre et dypt lag fordi av stilkene av disse plantene råtner lett.

•Et plantene når jorda er tørr på 2 inches dyp.

•Feed din geranier en balansert, vannløselige 20-20-20 gjødsel når månedlige gjennom hele vekstsesongen. Vann den i jorden. Følg emballasje instruksjonene nøye.

•Skjære geranium blooms fritt for din innendørs ordninger. Deadhead planter som blomstrer visne for å oppbevare seg ser ryddig.

•Pinch lang, spindly, rangy eller skjemmende stammer tilbake gjennom hele sesongen å oppmuntre full, kompakt voksende vaner.