Hvordan å dyrke druer

July 6

Økende druer vellykket er avhengig av flere ting. Alle druer krever full sol, moderat vann og noen rimelig forsiktighet. Men vil du ha mer suksess hvis du velger og plante et utvalg som trives i klima.Det er tre hovedtyper av druer; vin (som Cabernet eller Chardonnay), tabell (Thompson seedless eller rød Flame) og slipskin (Concord). Her er hvordan å dyrke dem:

Instruksjoner

•Velg av drue du vil plante (vin, tabell eller slipskin), så se etter et utvalg som passer din klima. Spør din lokale planteskole profesjonelle som rekke drue gjør best i ditt område. Noen varianter foretrekker mer eller mindre varme og finne et utvalg som gjør det bra i lokasjonen er nøkkelen til vellykket vindyrking.

•Plant druer fra barnehage lager eller stiklinger i et område ligger i full sol som er obligatorisk for god frukt produksjon. Utvikle frukt krever god varme. Vines plantet i delvis skygge er mottakelige for sopp sykdom.

•Amend eksisterende jord slik at det er løs, raskt drenering og loamy. Druer er svært dypt forankret, så dypere du endre jord, jo bedre. Organiske kompost lagt til en dybde på 24-36 inches er ideelt.

•Provide en espalier eller andre typer støtte for vinrankene. Noen varianter vokse rampantly og trenger god støtte. Trellising holder også frukt over overflaten av jord der det er utsatt for råte. Druer kan trenes til å vokse frem en sørvendt gjerde eller som espalier langs siden av en bygning. Arbors og tradisjonelle druen stakes fungerer veldig bra for å holde frukten av bakken.

•Prune drue lianer når de sovende. Frukt er produsert på ett år gammelt tre, på stammer som har dannet forrige sesong. Ett års wood har glatt bark har eldre tre en raggete utseende. Beholde en grunnleggende rammeverk og fjerne lang løpere for å holde plantene kompakt og under kontroll.

•Fjern lang løpere halve sesongen å holde planter under kontroll.

Tips og advarsler

  • Drue vintreet prunings gjøre fantastiske kranser! Veve dem sammen mens tre er fortsatt grønne inne og lett å bøye. Den vil stivne som det tørker.
  • Hvis plantet i riktig forhold, løs jord og full sol, trenger druerankene lite eller ingen gjødsel.
  • Det er flere dødelige sykdommer som påvirker druerankene nasjonalt. Kontakt din lokale fylke landbruket provisjon hvis du mistenker infestation av sharpshooter eller leafhopper insekter.