Hvordan å drive vask bassenger

September 20

Hvordan å drive vask bassenger

Oppsamlingen av alger, skitt og andre bakterier i svømmebasseng er et vanlig problem. Heldigvis kan du enkelt rengjøre bassenget inne og ut ved hjelp av en strøm eller trykk vaskemaskin. Vaskemaskinen, kombinert med riktig kraft vask løsning, tvinger buildup løftes fra overflaten på grunn av stort press. Rengjøring bassenget på denne måten vil ikke bare spare energi, det vil spare tid og penger samt. Du kan enkelt kraft vask ditt eget svømmebasseng på kort tid.

Instruksjoner

•Drain bassenget. Sørg for å sette pluggene igjen etter at den er tømt for å fange opp vannet som du slår vask.

•Fjern alt basseng dekk tilbehøret. Vann ned innsiden av bassenget for å skyve rusk og løst smuss til bunnen. Sette på støvlene og angi bassenget, bringe en rake og søppel pose med å samle og kaster rusk.

•Fyll makt vaskemaskinen med vask løsning. Du kan finne en løsning slik as532 betong renere i jernvareforretninger. Kontroller at trykket er satt til middels først teste hvordan Pools gips eller betong tar press. Du kan slå det høyere hvis nødvendig for gjenstridige skitt som ikke vil løfte.

•Spray pool dekk og innsiden av bassenget med SKIVE tips munnstykket vinkel på 90 grader. Dette gjør at vannet treffer betong med kraft i en vinkel som vil løfte opp skitt. Bruke vaskemaskinens forlengelse wand hvis bassenget er dypt, og du må vannet treffe det nærmere. Tilbringe noen sekunder på hvert sted å gi vann tid å arbeide.

•Let såpe blandingen sitte på betong i ca 10 minutter. Tømme høytrykksvaskeren og fyll den med vann. Spray hele overflaten igjen med bare vann i høytrykksvaskeren.