Hvordan å drive Drain rengjøring med en slange

April 15

Hvis et avløp rør hindringen er stor nok, eller hindringen har festet seg til innvendige vegger av røret og herdet det, kan kjemisk oppløsning agenter ikke være nok å tømme røret. I denne situasjonen er en slange eller avløp kvernen det beste verktøyet for å fjerne ut blokkeringen. Avløp slanger er lange, fleksible rør med en korketrekker form på slutten som går inn i røret, og en sveiv på den andre enden. Lengder avløp kvernen kan kjøpes på jernvareforretninger for mellom $10 og $60.

Instruksjoner

•Plasser klut filler eller gamle håndklær rundt det synke eller tub som du arbeider på. Clearing ut avløp hindringer er rotete arbeid, og du vil noe på gulvet å fange skittent vann og avløp nekter.

•Sett på gummihansker og sakte push kvernen slutten av slangen i avløpet, mens du slår på sveiven på den andre enden.

•Skyv og trekk slangen frem og tilbake i røret når du har truffet avløp blokkeringen. Gjør forsiktig. Fortsett å vri på sveiven som du gjør det.. Til slutt, vil kvernen slutten bryte gjennom blokkeringen gjennom konsekvent skiftende og slå.

•Slowly trekk slangen renne ut av røret når du har brutt gjennom hindringen. Det bør være obstruksjon nekte henger på kvernen slutten av slangen.

•Fjern nekter fra kvernen ende, og sett den i en avfall bøtte for forsvarlig avhending.

Tips og advarsler

  • Bruke en slange er ikke tilrådelig hvis du har nylig helles kjemisk avløp løsninger ned i røret. Løsningene kan sprute tilbake på deg mens du arbeider med slangen, forårsaker forbrenninger eller blindhet.
  • Noen ganger vil en avløp slange fast i røret du arbeider på. I denne situasjonen, må du fjerne fellen som er under vasken og sted en bøtte under vasken å fange vann og nekter at kommer ut under forsøk på å fjerne slangen.