Hvordan å drepe ugress for korn Planting

November 19

Hvordan å drepe ugress for korn Planting

Corn er synonymt med store feltene og ryddig rader, som det er typen anlegg som gir seg vel til plante i stor skala. Drepe ugress i et felt for korn plante kan virke som en stor oppgave som kan bare behandles av kjemiske plantevernmidler, men i virkeligheten krever jobben bare de riktige verktøyene og noen forhåndsplanlegging. Dette er så sant på en hobby gård med et stort felt som for hjemmet gartneren med en liten tomt.

Instruksjoner

•MOW corn tomten eller å hogge ned noen høye ugress. Planlegger å ta dette første trinnet i minst tre måneder før når du skal plante kornet. Hvis du bor i Pennsylvania og vil plante korn i mai, må du begynne å klippe senest februar.

•Fertilize jord før kvalte ugress, hvis befruktning er nødvendig. Korn trenger gjødsel med høye nivåer av nitrogen og kalium, men bare beskjedne mengder fosfor, som gjødsel med en NPK (nitrogen-fosfor-kalium) forholdet mellom 10-5-10. Hvordan gjødsel brukes, avhenger av typen, men det er vanligvis enten dyrket eller raket i jorden.

•Lay ut overlappende ark med sort plast sheeting å dekke åkeren. Anchor ark med hva vekt er praktisk, for eksempel slagg blokker, murstein, feltet steiner eller gamle dekk. Dette blotter ut sollys smothers ugress.

•Carry unna ankere og fjern den svarte plast sheeting når du er klar til å plante kornet. Alle unntatt tøffeste ugresset blir døde fra måneder uten sollys, men jord vil bli beriket med den aktuelle gjødsel og klar for planting.