Hvordan å drepe store røde maur med naturlige produkter

January 4

Maurene kan være et stikk av insekt å bli kvitt. Større brann ant variasjonen er spesielt pesky som de kan bite deg eller noen andre i nærheten av. De er relativt lett å drepe hvis du bruker plantevernmidler og kjemikalier, men hva om du ønsker å drepe dem naturlig? Kanskje det er barn eller kjæledyr rundt som kan bli skadet av plantevernmidler brukes til å drepe maur. Artikkelen gir noen naturlige botemidler å bli kvitt storbrann røde maur.

Instruksjoner

•Killing brann maur naturlig er ganske enkelt. Først må vi finne alle maurtuer i hagen din. Vær forsiktig med å bli stukket og også de fire maurtuer.

•Next, må vi gjøre våre maur killer. Kok en gryte med vann på komfyren og stenke salt inn i blandingen.

•Fyll den kokte saltvann på hver maurtua du finner. Vannet vil kollapse tunnelen systemer som maur har gravd mens saltet vil disorient dem ikke tillater dem å flukt og maur vil dø uten bruk av spesielle kjemikalier.

•Det er et par andre alternativer du kan prøve hvis vannet er ikke svaret. Club soda er en annen god måte å drepe fire maur naturlig. I utgangspunktet ved å helle brus mot åsene du vil skjule tunneler som før men kolonien maurene vil være kvalt også.

•Sprinkle cornmeal rundt vil maur åsene er også et godt alternativ. Mens det synes som mate dem, ikke kan maur fordøye cornmeal. De vil høste det, ta det til dronningen og de skal dø. Enkelt som.