Hvordan å drepe Stinkbugs i huset hvor Pets er tilstede

November 1

Hvordan å drepe Stinkbugs i huset hvor Pets er tilstede

Stinkbugs er insekter som produserer en foul-smelling væske når de føler seg truet. Tre arter av stinkbugs er innfødt til USA, og alle har et lite hode og en flat, brede kropp i form av et skjold. Stinkbugs er grønn, brun eller gråaktig-brun på farge. Stinkbugs vanligvis angi en bolig gjennom åpningene rundt dører, Vinduer og skorsteiner. Det finnes en rekke måter du kan bli kvitt stinkbugs hjemme gjennom naturlige midler som ikke vil skade noen dyr i husholdningen.

Vakuum

Du kan kontrollere stinkbug befolkninger hjemme av støvsuging ofte selv om de fleste kjæledyr ikke liker lyden av et vakuum. Bruke en standard eller hånd vakuum for å utrydde stinkbugs. Kast vakuum bag umiddelbart etter grundig. Gjør dette så ofte som nødvendig for å fjerne stinkbugs fra hjemmet ditt.

Såpevann Jar

Fyll en mellomstore krukke minst halvveis med såpevann laget av flytende håndsåpe eller flytende oppvaskmiddel. Du kan også dump såpe utklipp inn i en krukke med vann for å lage en såpe blanding. Stinkbugs ikke bite eller stikke, men de vil avgi en lukt hvis håndtert. Berøre stinkbugs, bruker du en krukke rim til å finjustere stinkbugs i glasset. Hvis felgen selv ikke er nok, kan du bruke et stykke papir for å overtale bugs i glasset. Når glasset er full av døde stinkbugs, Hell blandingen til kompost haug eller flush jar innholdet ned toalettet ditt.

Kiselgur

Kiselgur er ikke giftig for mennesker eller dyr, men det tilsvarer død feil artene. Inhalering ting er dårlig for deg, men, så bruk en støvmaske mens søknad jorden rundt hjemmet ditt. Det er ikke skadelig for mennesker eller dyr når den er avgjort. Kiselgur er restene av fossilt, mikroskopiske "kiselalger" eller algaelike planter. Disse fortsatt har knivskarpe kanter sektoren i insekt organer, eller de ødelegge insekter fra innsiden og ut hvis konsumert. Dryss kiselgur rundt områder av ditt hjem stinkbugs vises, for eksempel loftet, og fokus på felle døren og vinduet åpninger.

Forebyggende tiltak

Ta skritt for å hindre at stinkbugs inn ditt hjem som tetting dørkarmer og vinduet sprekker med caulk. Andre forebyggende tiltak omfatter installere skjermene på dører og Vinduer, og over kanaler. Plugg din pipe når det ikke er i bruk for å holde stinkbugs fra innstigning din hjem. Fjern alle vindu air condition enheter, som dette er en favoriserte stinkbug hjem inngangen.