Hvordan å drepe skadedyr på husoldning planter

December 20

Hvordan å drepe skadedyr på husoldning planter

Mens innendørs planter kan ha noen fordeler over sine utendørs kolleger, opplever de noen av vanskelighetene som utenfor planter må tåle, inkludert skadedyr. Bladlus, sopp kjellere, whiteflies og Trips er blant de mange critters som kan skape kaos på potteplanter. Skadedyr er likestilling forstyrrelser, som de vil spre fra anlegg til anlegget. Bli kvitt bugs er mulig med hjelp av noen få verktøy og litt tålmodighet.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren skadedyr på planter for hånd. Bruk fingrene hanske-dekket eller et par pinsett fjerne bugs. Biller, larvene, gresshopper og andre kan komme inn hjem raskt og skade potteplanter. Plass tatt feil i en forsegles plastpose eller en plastboks med lokk. Ta fanget skadedyr utenfor og frigi dem.

•Plasser klissete feller på anlegget jord. Klissete feller er flate stykker av materiale, for eksempel papp eller papir, som er belagt med lim. Feil holde seg til lim når de går på fellen og ikke kan unnslippe. Klissete feller er nyttige i å eliminere eksisterende feil og hindre fremtidige feil invasjoner. Kaste fellen i søpla når den er full.

•DIP en bomull ball i rubbing alkohol og tørk på anlegget for å kvitte seg med bladlus og midd. Alkohol er effektiv på å eliminere eksisterende bladlus og midd, og gir en bit av gjenværende insecticidal handling som bidrar til å forhindre fremtidige bugs angrep.

•Vaskestasjonen tømmes skadedyr av broadleaved planter. Bland 1 tsp. av en mild oppvaskmiddel med 1 gallon vann. Dyppe en skrubbe børste eller vaske klut i løsningen og tørk skadedyr på planter. Bladlus, melete feil, skjell og andre skadedyr er vanligvis eliminert bruker denne teknikken.

•Spray din houseplant med insektmiddel, som bør være en siste utvei fordi kjemikalier ofte skade innendørs planter. De fleste insektmidler brukes direkte på anlegget, men instruksjonene etikett for best resultat.

•Fjern berørte bladene. Denne tilnærmingen er vanligvis effektiv hvis skadedyr bor bare noen blader. Beskjære blader, med en hagearbeid saks. Kaste blader i en utenfor søppelbøtta.

Tips og advarsler

  • Kaste anlegget bort Hvis det er alvorlig infisert. Helt eliminere skadedyr er ganske slank og risikoen for forurensende andre planter i hjemmet er økt. Kaste anlegget i en utendørs søppelbøtta.