Hvordan å drepe mus med Urban rettsmidler

April 22

Hvordan å drepe mus med Urban rettsmidler

Det finnes ulike metoder for å drepe mus i urbane områder, annet enn å bruke tradisjonelle musen fellen. Den primære metoden for forebygging av Mus infestation er å sikre at de ikke har tilgang til en matforsyningen. Ingen mat, ingen mus. En annen metode fremmes av enkeltindivider er at det er visse lukter mus ikke liker, som peppermynte olje, basilikum og løk. Hvis du allerede har mus, men ønsker ikke å drepe dem, er det Human feller du kan kjøpe. Når forebygging og humane metoder ikke fungerer, kan tiden kommet for mindre humane måter som resulterer i døden for de pesky lite gnagerne.

Instruksjoner

Kjøp eller oppta en katten. Kattene er en naturlig fiende av mus, selv om ikke alle katten vil drepe mus. Bør du velge å få en katt, prøv å finne en som er en "musen" - utdannet å drepe. Husk at katter trenger kjærlighet, oppmerksomhet og omsorg, så vær forberedt på å forplikte tid til dem.

•Sett lokk eller skåler brus eller øl i høyt trafikkerte områder av mus. Fordi mus ikke klarer å utvise gassen som kullsyreholdige drikker råvarer, vil buken litt hovne og føre dem til å dø. Du kan våkne opp for å finne død mus, men denne metoden er mindre "rotete" enn noen andre metoder for utryddelse.

Kjøp en felle. Det finnes flere typer feller på markedet for å drepe mus, hvorav noen kan være mer human i sin drepe metode enn andre. Selv om tradisjonelle mousetrap med metall klippet synes grusom, kan det drepe gnager raskt. Klissete fellene, som ser ut som bokser med en klissen substans på innsiden, kan la musen i live, men fast og vettskremt. Noen mus er kjent for å rive av sin egen pels, eller verre, for å angi seg gratis. Du bør velge tradisjonelle fellen, bruke mat til agn fellen mus finner uimotståelig, som peanøttsmør, sjokolade eller pekannøtter.

•Still ut skåler av gips av paris eller sement blandet med cornmeal. Denne metoden ligner på metoden brus og øl. Blandingen vil gjøre musen tørst, så la en skål av vann i nærheten. Etter blandingen å spise og drikke vannet, den vil stivne i musen er magen og den lille skapningen vil dø.

•Purchase mus eller rottegift. Det er flere merker mus gift på markedet. De er laget plasseres i mus trafikkområder for mus å spise. Etter ett eller flere måltider, vil musene dø. Det er viktig å ikke forlate giften rundt hvis små barn eller kjæledyr kan få tilgang til den.

•Explore og prøve en av mange teknologiske fremskritt i gnager forsvar. Det er nye enheter på markedet som hevder de kan hindre eller drepe mus, for eksempel Ultralydutstyr enheter som frastøte lydbølger og elektronisk zappers som sjokkerer og drepe gnagere. Begge disse elementene synes å ha blandede resultater.

Tips og advarsler

  • Noen av disse metodene kan medføre musene døende på steder som vil være vanskelig å finne, som resulterer i en ubehagelig lukt som gnager henfall. Hvis mulig, prøve å finne og avhende riktig.