Hvordan å drepe hvite Mold & mugg

September 23

Mold er en sopp som vokser i fuktige miljøer. Hvis du ser en hvit, fuzzy vekst på overflater eller elementer i hjemmet ditt, er det sannsynlig mold og mugg. Ikke bare gjør mold overflater se urent, det kan være skadelig for helsen. Rhode Øy Avdeling av sunnhet hevder at mold eksponering kan forårsake symptomer som rennende nese, rennende øyne, tungpustethet, hoste og Nysing. Det er viktig å drepe mold og mugg i hjemmet å sikre helse og sikkerhet av familien.

Instruksjoner

•Fjern alle kilder av fuktighet som er oppmuntrende mold å vokse. Dette kan være lekk rør, kondens, sprekker i fliser eller grout og ulike andre scenarier. Det er viktig å finne ut hvorfor mold vokser for å hindre den i å vokse i fremtiden. Konsultere en profesjonell mold tjeneste hvis du ikke finner kilden til muggvekst.

•Rengjør overflater med hvit mold og mugg vekst ved hjelp av en blanding av ikke-ammoniakk såpe og varmt vann. Skrubbe overflater med stiv scrub pensel. Skyll overflaten med rent vann.

•Mix en blekemiddel og vann løsning å drepe mold og mugg veksten på nonporous overflater som fliser, benkeplater og glass. Sted 1/2 kopp klor i en bøtte med 1 gallon av vann. Tørk løsningen på moldy overflaten med en fille, eller sette den i en tom sprayflaske og spray det på overflaten. La overflaten luften tørr uten skylling. Du kan bruke oksygen blekemiddel i stedet for klor på overflater som ikke kan tolerere klor. Bland 8 oz med oksygen blekemiddel per gallon av varmt vann.

•Spray moldy overflater med rette hvite eddik som et alternativ å drepe hvite mold og mugg. Tillate eddik å sitte på overflaten uten skylling. Du kan også blande 1 tsp. tea tree olje i en sprayflaske med 2 kopper vann for ennå en annen løsning å mold fjerning. Spray løsning på overflaten, og ikke skyll.

•Vacuum løs hvit mugg og mugg fra møbeltrekk, gulvteppet, møbler og andre porøse overflater. Blande like deler rødsprit og vann, og rengjør overflaten med en klut fuktet i løsningen. La overflaten luften tørr. Mold på porøse overflater er svært vanskelig å fjerne fullstendig. Vanligvis må du forkaste moldy varene.

Tips og advarsler

  • Aldri bland blekemiddel eller produkter som inneholder blekemidler med ammoniakk. Denne kombinasjonen produserer giftige gasser som kan være skadelig for helsen.
  • Bruk gummihansker, beskyttende øye og ansikt gulvbelegg, åpne vinduer og slå på eksos fans når rengjøring mold. Dette vil redusere eksponering for rengjøring kjemikalier samt mold spredt.