Hvordan å drepe hvite Fuzzy Mold

August 31

Hvit mold, også kjent som sclerotinia, er en typisk plante sykdom. Hvit mold er også ofte referert som stammen rot, wilt og hodet råte. Mold vises fuzzy med en lys hvit farge. Mold er funnet på tuppen av bladene av innendørs og utendørs potteplanter. Men kan hvit mold også vises i andre områder av hjemme. Hvit og fuzzy mold vokser på grunn av et overskudd av vann i området. For eksempel kan hvit mold vises på oversvømmet gips. Hvit mold må behandles umiddelbart.

Instruksjoner

•Fjern noen blader fra huset planter som har hvit og fuzzy mugg på dem ved klipping dem av fra stammen med saks. Det er viktig å fjerne disse syke blader umiddelbart og andre blader som har falt av fra anlegget. Bruk gummihansker når bladene.

•Spray anlegg med en soppdreper spray etter fjerner syke bladene. Slike desinfeksjonsmidler kan finnes på din lokale hagen butikken og bør kreve bare én eller to små programmer hver dag. Dette vil bidra til å hindre at noen sopp vokser tilbake på anlegget.

•Reduser slitasjen vanne anlegget, som mold var mest sannsynlig forårsaket fra over-vanning. Du bør bare vann anlegget når jorda er helt tørt eller bruke ca 1 kopp vann om dagen, avhengig av størrelsen på anlegget.

•Stop noen vann lekkasje i ditt hus hvis du har hvit og fuzzy mold på områder som vegger eller skap. Finne et område som kan være lekker vann og påvirker stedet og oppdatere den til stoppe lekkasjen.

•Fjern mold fra gips og infiserte områder ved å nøye klippe den med en skarp kniv. Bruk gummihansker når du gjør dette. Nyt mold området med såpe og vann før kutte den ut. I de fleste tilfeller må du deretter erstatte delen av gips. Den mest effektive måten å stoppe hvit mold er å fjerne det helt fra området for å stoppe det sprer seg.