Hvordan å drepe hvite fluer på en Hibiscus treet

April 15

Hvordan å drepe hvite fluer på en Hibiscus treet

Riste hibiscus treet. Ja, det er en merkelig forespørsel, men ta viktigste stokk og riste den forsiktig. Hvis en puff hvit "ting" flyr fra hibiskus, har en whitefly infestation. Whiteflies vanligvis bor og lever på undersiden av hibiskus løvverk. Det er derfor det er så vanskelig å vite hva er problematisk anlegget når bladene gule, bryte ut i gul splotches eller falle fra anlegget. Hvis feil værende lenge nok, vil de sette inn et stoff kjent som honningdugg på bladverket. Hvis mye av dette bygger opp, blir fotosyntesen en utfordring for anlegget. Det er lurt å ta vare på whitefly angrep på din hibiscus før det blir uoversiktlig.

Instruksjoner

•Kontroller andre planter i hibiskus. Det er en god sjanse de er infisert med whiteflies, også. Hvis du finner dem på andre planter, behandle dem når du behandler hibiskus.

•Hose whiteflies fra undersiden av hibiskus plantens blad. Dette kan føles litt som en akrobatiske rutine, men det kan og bør prøves før bruk insektmidler. En sterk vannstråle kan dislodge et tidlig angrep.

•Fjern infested blader og stammer av snipping dem med beskjæringssakser eller hage klipp.

•Bruk en systemisk insektmiddel hvis alle andre kontroll tiltak mislykkes. Disse insektmidler brukes til jord hvor de er absorbert i anlegget for å gi langvarig beskyttelse fra suge skadedyr. Se etter et insektmiddel som er merket som systemisk og for kontroll av whiteflies. Bruke insektmiddel jord etter pakken instruksjoner.