Hvordan å drepe en vanskelige klatring Vine Luke

January 23

Hvordan å drepe en vanskelige klatring Vine Luke

Vanskelige vintreet ugress noen ganger klatre opp sidene av hjem og kan lett føre til skade som de graver i mørtel ledd, vindu blinker, mestring, vinyl Fasader og spruter. Selv om vinranker kan se flott når du er i full blomst, oppveier skader de kan forårsake langt skjønnhet. Hvis du har disse typer vinstokker som vokser på hjemme, iverksette tiltak for å fjerne dem.

Instruksjoner

•Skjære vanskelige vintreet av på bakken med en beskjæring saks. Det er vanlig for vintreet vokser svært tykk nær bakken og tynne ut som den strekker seg opp veggen. Hvis du ikke kan skjære gjennom vintreet med beskjæring saks, bruke en tre lem så.

•Trekk vintreet fra veggen sakte. Være forsiktig når du fjerner vintreet fra objekter. Grep vintreet som nær veggen som du kan. Trekk av 10-12 inches samtidig og deretter nytt grep vintreet hvor det fortsatt festet til veggen. Trekk sakte slik at du ikke skader veggen eller noe knyttet til den. Om nødvendig kan du bruke en stige så du kan nå full høyde av vintreet.

•Plasser vintreet inn et søppel pose. Ikke plass vintreet i en kompost haug, som den prøver å rot selv i området flyttet.

•Spray den gjenstående delen av vintreet stikker ut av bakken med et kjemisk ugressmiddel. Følg dosering instruksjonene på ugressmiddel emballasjen, som instruksjonene varierer per merkevare. Det kan ta flere doser å drepe vintreet. Når du ser delen av vintreet stikker ut av bakken wilt og begynner å råtne, vet du vintreet er død.

•Dig i bakken rundt vintreet med en spade fram rot ballen for vintreet, hvis du velger ikke for å bruke en plantevernmidler. Grave opp så mye av den økologiske rotsystem som mulig. Vintreet kan overføre av noen røtter i bakken. Plass roten ballen inn i søppel pose med eddik og kast posen søppel i henhold din lokale søppel-innsamling.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du slitasje hansker. Mange vinrankene kan gi deg et utslett, og torner kan forårsake dype kutt.
  • Vine vekst er ofte en gjentakende situasjon som du må håndtere hvert år. Den beste tiden å fjerne vintreet er så snart du ser den. Du har ikke vente til en bestemt tid på året å fjerne den.
  • Enkelte områder tillater ikke du plassere plenen elementer i papirkurven. Hvis dette er tilfelle, sett vinrankene i et område der du kan spray dem med ugressmiddel uten å skade omliggende plantene. Spray vinrankene før de vil og dø. Dette vil holde vinrankene forsøker å rot.